Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Simple mozijegyvásárlás

Mozifilmek, amelyekért érdemes volt várni a novembert

A mozifilmek az ősz utolsó hónapjában sem hagynak cserben. Novemberben nincs is jobb program, mint bevenni magunkat a moziba, és egy rövid időre a falakon kívül hagyni a mindennapokat. Íme, három film, amelyre érdemes lesz jegyet váltani!

 

Fekete Párduc 2

Mivel is kezdhetnénk a sort, ha nem a november 10-én érkező Fekete Párduc 2-vel? A Mindörökké Wakanda már a moziba érkezés előtt mély érzelmeket ébreszt bennünk, hiszen lehetetlen nem arra gondolni, hogy az első részben a főszereplőt nagyszerűen alakító Chadwick Boseman fájdalmasan fiatalon, a rák elleni harcot elveszítve 2020-ban elhunyt.

Ezért aztán a sztorin és a színészeken túl talán leginkább arra lehetünk kíváncsiak, hogy miként sikerül továbbvinni Boseman örökségét és a maga nemében úttörő szerepét.

 

Ennio Morricone

Talán nem is tudod, hány olyan dallam cseng néha a füledben, amelyet a legendás Ennio Morriconénak köszönhetünk, rengeteg, jó értelemben véve fülbemászó zene köthető hozzá. A két évvel ezelőtt elhunyt, mindenféle díjjal sokszorosan elismert zseni szerezte többek között A profi, a Quantin Tarantino-féle Aljas nyolcas és a Django elszabadul, vagy olyan felejthetetlen filmek dallamait, mint a Cinema Paradisóét, plusz a Volt egyszer egy vadnyugatét.

Nos, róla érkezik november 3-án egy dokumentumfilm, amelyben világsztárok segítségével idézik meg az olasz életét és munkásságát.

 

Tündéri bajkeverő

Az őszi programtervezéskor persze ne feledkezzünk meg a család legapróbb tagjairól sem, ezért november 10-étől érdemes meglesni a Tündéri bajkeverő című animációs filmet. Melyik gyerkőccel nem került már szóba a fogtündér? Most láthatnak egy bájos kislányt, aki annak készül, Violettát. Csakhogy homokszem került a gépezetbe, mert nem tud játékokat varázsolni, amelyeket a fogakért kellene a gyerkőcöknél hagyni. Mi lesz így vele a nagy tündérvizsgán?

 

Vásárolj mozifilmet sorban állás nélkül!

Simple applikációban vásárolt jeggyel egyszerűbb

Míg maga a mozi abszolút személyes jelenlét adta élmény, a jegyvásárlás már korántsem az. A Simple appban több mozihálózat vetítésére is vásárolhatsz jegyet az okostelefonoddal, és az alkalmazásban gyorsan átböngészheted a teljes kínálatot is! A Simple appos vásárlással ráadásul elkerülheted a sort, csupán a QR-kódot kell felmutatni, és máris veheted az irányt a terem és a kényelmes széked felé.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com 

Forrás: https://simple.hu/osszel-is-simple-app-mozi-es-szinhazjegyek-egy-kattintasra/
https://mozipremierek.hu/movie/5152-fekete-parduc-2 
https://mozipremierek.hu/movie/5583-ennio-morricone
https://mozipremierek.hu/movie/5537-tunderi-bajkevero