Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Mozifilmek, amelyekért érdemes várni a decembert

Mozifilmek segítségével a fagyos decemberi telet kicsit a hátunk mögött hagyhatjuk. Például egy-egy mozis produkció könnyedén feledteti velünk a hangulatromboló időjárást, így hoztunk is három izgalmas filmet decemberből!

 

Avatar – A víz útja

A mozitörténelem egyik legnagyobb dobását jelentette 2009-ben James Cameron monumentális filmje, az Avatar, amely a 2.8 milliárd dolláros bevételével minden idők legsikeresebb alkotása lett, mégis 13 évet kellett várni a folytatásra. Igaz, ezt követően legalább tuti nem telik majd el ismét ennyi esztendő a következő részekig…

Mindenesetre december 15-én érkezik is A víz útja, amellyel két és fél órás látványorgia vár ránk, hiszen már az első rész is elkápráztatott minket, azóta pedig rengeteget fejlődött a technika. A kiszivárgott hírek alapján Cameron nem fogta vissza magát az ötletek megvalósításakor, a sztárparádé önmagában ígéretes, a trailer pedig eleget mutat a varázslatos képekből, így alig győzzük kivárni a bemutatót.

Megnézem az előzetest

Teddy mackó karácsonya

El tudod képzelni, hogy egy decemberi filmajánlóból kimarad egy karácsonyi film? Még szép, hogy nem, két nappal az ünnepek előtt, december 22-től összeszedhetjük a család minden tagját, hogy közösen meglessük a Teddy mackó karácsonyát. A persze elsősorban az apróságoknak készült, de a szülőknek is mókás produkció szereplői hozzánk hasonlóan a karácsonyra hangolnak, ám a való életben egyetlen vásárban sem bukkan fel egy életre kelő Teddy mackó. A kalandokat lessük meg a moziban!

Megnézem az előzetest

Vérapó

A bájos karácsonyi sztoriról váltsunk jóval keményebb, fekete humorban bővelkedő produkcióra, ugyanis december 1-i premierrel berobbantja a hónapot egy felnőtteknek ajánlott vígjáték és akcióthriller, a Vérapó. Egy csapat zsoldos karácsonyi ajándéknak is beillő hatalmas zsákmány reményében szállja meg egy jómódú család birtokát. Igen ám, de a Mikulás nem hagyja cserben a bajba jutottakat, megmutatja, hogy a fehérszakállút kemény fából faragták, akitől a bűnözők is retteghetnek…

Megnézem az előzetest

 

Az sem baj, ha a nagy karácsonyi készülődésben utolsó pillanatos ötlettől vezérelve mennél moziba. A Simple appban a bekapcsolt helymeghatározással rögvest a hozzád legközelebb lévő Cinema City mozi időpontja villannak fel elsőként, így még egyszerűbb lesz megvenni a mozijegyedet az applikációban.


Forrás: https://simple.hu/cinema-city/
https://mozipremierek.hu/movie/1855-avatar-a-viz-utja
https://mozipremierek.hu/movie/5314-verapo
https://mozipremierek.hu/movie/5507-teddy-macko-karacsonya