Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Mozifilmek 2024 első felében, amiket érdemes lesz megnézni

Mozifilmek idén, amikért odáig lesz a közönség. 2024 is tartogat izgalmas megjelenéseket, ezért összegyűjtöttük nektek az év első felének legjobban várt vetítéseit. Ha lecsapnátok a jegyekre, amint vászonra kerülnek, nem kell mást tennetek, mint a Simple applikáció Mozi szolgáltatásra kattintani. Itt kiválaszthatjátok a megfelelő filmet, majd a helyszínt és a vetítés időpontját és már meg is vásárolhatjátok a jegyeket az otthonotok kényelméből, gyorsan és egyszerűen.

 

Március

Márciusban több várva várt folytatás is érkezik. Február utolsó napján végre megérkezett a már 2023-ra bejelentett Dűne: Második rész, a világhíres könyvsorozat adaptációjának folytatása, ami a 2021-es első rész óta tartja izgalomban a rajongókat. Ebben a hónapban a gyerekek is örülhetnek, hiszen március 21-én jön a Kung Fu Panda 4. része. A rettenthetetlen sárkányharcos visszatér és újabb kalandokba keveredik, hogy megvédhesse barátait és otthonát. A hónap végén, 28-án pedig a Szellemirtók – A borzongás birodalma kerül a mozikba, ami a 2021-es Az örökség alcímet viselő film folytatása. Ahogy az első részben, úgy ebben is visszatérnek az eredeti 1984-es és ’89-es filmek szellemirtók, hogy az új csapattal együtt harcoljanak a nem kívánatos kísértetek ellen.

 

Április

Egy újabb életrajzi filmet mutatnak be április 11-én, a mára legendássá vált Amy Winehouse kezdeti útjáról, sikereiről és problémáiról. A film a Back to Black címet viseli, ahogy az énekesnő azon albuma is, ami elhozta számára a világsikert és az akkor rekordnak számító 5 Grammy-díjat. Ha kedvelitek a zenéjét és szeretnétek megismerni, milyen is volt Amy valójában, akkor ez a film nektek szól. A sci-fi rajongók szintén örülhetnek, hiszen ugyanezen a napon érkezik a Godzilla x Kong: Az Új Birodalom, ami a Godzilla vs. Kong folytatása. Az első részben két természetfeletti erejű és méretű szörny csapott össze, ám ebben a filmben összefogásra kényszerülnek. Együtt kell legyőzniük valamit, ami talán még erősebb és könyörtelenebb, mint ők ketten.

 

Május

A Marvel rajongóknak ugyan várnia kell májusig, ekkor a hónap második napján kerül végre mozikba a méltán közkedvelt Deadpool 3. része. A legújabb rész biztosan nagy népszerűségnek fog örvendeni és megtölti a mozikat a szabadszájú szuperhős rajongóival. A hónap vége felé 23-án pedig a Furiosa: Történet a Mad Maxből kerül bemutatásra. Ez nem más, mint a Mad Max: A harag útjának előzménytörténete. A film egészen pontosan 45 évvel játszódik korábban és a fiatal Furiosa küzdelmét követhetjük nyomon az életben maradásért és a hazajutásért a világ vége után.

 

Június

Végül, de nem utolsó sorban a júniusi bemutatókról is érdemes szót ejteni, hiszen számos premierre várhatunk. A kicsik számára is kifejezetten izgalmas hónap lehet hiszen 13-án érkezik az Agymanók 2. része, amelyben Rileynak és már jól ismert érzelmeinek a tinédzserkor nehézségeivel kell dűlőre jutnia. Szintén ugyanezen a napon érkezik a Bad Boys immáron 4. része, melynek cselekményére ugyan még várnunk kell, de a filmsorozat címszereplői biztosan visszatérnek és újabb lehetetlen kalandokba keverednek. Az akció vonalon maradva június 6-án debütál a Ballerina, ami a John Wick filmek világát folytatja a tavalyi 4. rész és „A Continental” sorozat után. A változatosság kedvéért most egy fiatal bérgyilkoslányt követhetünk, ahogyan bosszúra szomjazik és mindent elkövet ennek érdekében.

 

Ezek lettek volna 2024 első felének legjobban várt mozibemutatói; azonban a lista korántsem teljes körű. Ha pedig kedvet kaptatok, irány a Simple app és jó mozizást kívánunk!


A kép illusztráció. A borítókép forrása: pexels.com

Források:

https://www.puliwood.hu/ismertetok/2024-legjobban-vart-filmjei-a-nagyagyuk-350612.html

https://www.noklapja.hu/kikapcs/2024/01/30/legjobban-vart-filmek-2024/

https://magyarnemzet.hu/kultura/2024/01/2024-legjobban-vart-filmjei