Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Mostantól lottó is vásárolható a Simple fiókkal

Több százezer játékos életét egyszerűsíti most a Szerencsejáték Zrt. és az OTP Mobil közös fejlesztése, ugyanis a www.szerencsejatek.hu oldalon is elérhetővé vált a mentett bankkártyás fizetés.

A SimplePay online fizetési megoldása már több mint 5000 webshopnak szolgáltat fizetési megoldást és ezzel egyidejűleg egy egyszerű, kényelmes opciót kínál a vásárlóknak az online fizetésre. A partnerek körét most a Szerencsejáték Zrt.- vel bővítettük, így a játékosoknak már lehetőségük van Simple fiókba elmentett bankkártyával feltölteni a szerencsejáték belső egyenlegüket a Szerencsejáték Zrt. felületein (bet.szerencsejatek.hu és www.tippmixpro.hu).

A jövőben az alábbi módokon lehet feltölteni a szerencsejáték belső egyenleget: 

  • Amennyiben a játékos már rendelkezik Simple fiókban regisztrált bankkártyával, a fizetési felületen aSimple fiókjába bejelentkezve megtalálja korábban rögzített bankkártyáját, így a bankkártyaadatok ismételt megadása nélkül, gyorsan és egyszerűen töltheti fel belső egyenlegét.
  • Amennyiben a játékos nem rendelkezik a Simple fiókkal vagy abban elmentett bankkártyával, természetesen Simple fiók létrehozása nélkül is lehetősége van a belső egyenleg fetöltésére, a tranzakció ekkor ugyanúgy a SimplePay rendszeren keresztül fut végig, de a kártyaadatok nem kerülnek mentésre, így legközelebb újra meg kell adni őket.
  • Aki még nem rendelkezik Simple fiókkal, a vásárlási folyamat közben is regisztrálhat Simple fiókot és biztonságosan elmentheti benne bankkártyáját, így legközelebbi vásárlásakor már nem kell újra megadnia kártyaadatait, cask kiválasztani a korábban elmentett bankkártyát, amellyel fizetni szeretne.

A befizetés minimum összege változatlanul 500 Ft, és a feltöltött összeg a sikeres tranzakciót követően azonnal jóváírásra kerül a játékos belső egyenlegében. 

Mit érdemes tudni a Simple fiókról? 

Jelenleg már több mint 700.000 felhasználó rendelkezik Simple fiókkal, számukra mostantól a szerencsejáték belső egyenleg feltöltése is pillanatok alatt lehetséges a fiókban elmentett bankkártyájukkal.