Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Most díjazzuk a SimplePay-es feltöltéseidet!

Vakmerőséged még talán soha nem volt ilyen nyerő! Próbálj szerencsét, és játssz a SimplePay-en keresztül a Szerencsejáték Zrt-vel.A Nyereményjáték bármely heti sorsolásán való részvételhez a belső egyenlegre legalább 2.000 Ft-ot kell feltölteni SimplePay-en keresztül, valamint legalább 1 db, bármely összegű játékot/fogadást vásárolni a www.szerencsejatek.hu vagy a www.tippmixpro.hu oldalon, vagy belső egyenlege terhére az Okoslottó alkalmazáson keresztül.  1.Töltsd felbelső egyenlegedet egyszerűen a SimplePay-en keresztül legalább 2.000 Ft-tal! 

2. Játssz

legalább egyszer belső egyenlegedből bármilyen összegben a szerencsejatek.hu, a tippmixpro.hu oldalakon vagy az Okoslottó alkalmazásban! 

3. Nyerj

akár többször is, hiszen ha 4 héten keresztül teljesíted a feltételeket, akkor 4 sorsoláson is részt vehetsz! 

   A heti feltételek teljesítése egymástól függetlenek, egy játékos egy heti szakaszon belül csak egyszer jogosult nyereményre, viszont több heti szakaszban is elérhet nyereményt.  A nyereményjáték időtartama: 2019. június 17. –  2019. július 14. 4 héten keresztül minden héten 1 db 250.000 Ft-os és 1.000 db 1.000 Ft-os belső egyenlegfeltöltést osztunk szét. Játssz 4 héten keresztül, hogy akár mind a 4 sorsoláson részt vehess! 

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT