Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Módosul a Simple ÁFF 2021. december 11-től

Tájékoztatunk, hogy 2021. 12.11-i hatállyal módosulnak a Simple Általános Felhasználási Feltételei. A korábbi módosításnak köszönhetően az alkalmazásban már nem kell külön elfogadni az új feltételeket a checkboxok bepipálásával.

A Simple Általános Felhasználási Feltételeiben a következő módosítások és új feltételek lépnek hatályba a jelzett dátumot követően:

Gépjármű-asszisztencia biztosítás
(2021.12.15 0:01-től hatályosak)

  • Módosulnak a gépjármű-asszisztencia csomagok feltételei és díjszabásuk (76.1. bekezdés, illetve Hirdetmény)

Készülékbiztosítás
(2021.12.13 0:01-től hatályosak)

  • Bevezetésre kerül az 500.00 HUF forgalmi érték feletti készülékekre a biztosításkötés lehetősége (76.2. bekezdés)

Csekkbefizetés
(A jelen 88.2. pont szerinti szolgáltatásokat a Szolgáltató saját döntése szerinti időpontban kapcsolja be, amelyről a Felhasználókat előzetesen, hirdetményben vagy egyéb hasonló módon értesíti)

  • A részlegesen kitöltött csekkhez (fehér csekk)  kapcsolódó fejlesztések, valamint a csekk mentési lehetőség későbbi csekkbefizetéshez a Simple Plus alkalmazásban. A Simple alkalmazásban egy tájékoztató üzenet jelenik meg, hogy ezt a típust a másik alkalmazásban lehet befizetni. (88.2. bekezdés)
  • A részlegesen kitöltött csekkeket is újra be lehet fizetni, hiszen ezen csekktípusok egy részénél az a lényeg, hogy fixek az alap adatok ( például az, hogy kinek kell fizetni), csak a változókat kell kitöltenie az ügyfélnek. (88.2. bekezdés)

Nyugtaadás bankkártyás vásárlás esetén

  • Ha a Felhasználó nem kér számlát, számára a Szolgáltató ezekben az esetekben nyugtát állít ki automatikusan legkésőbb akkortól, amikor a jogszabály a nyugtaadási kötelezettséget előírja. (94. pont)

Hirdetmény

  • e-Matrica szolgáltatási díjak változása 2022. január 1-től
  • Gépjármű-asszisztencia biztosítás csomagok díjainak változása 2021. december 15-től