Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Parkolóóra helyett Simple app!

Mobilparkolás a parkolóóra előtti didergés helyett!

A mobilparkolás használatával kevésbé lesz ingerült a reggel! Az idegrendszerünket már a parkolóhely keresésével elkezdjük nyúzni, hogy aztán változatos és frusztráló nehezítő körülmények sokasága jöjjön közbe. Például messze van a parkolóóra, nincs nálunk készpénz vagy elég apró, és a fizetésig rengeteget kell várni, mert sor áll a parkolóóra előtt. Amiatt is főhet a fejünk, hogy mennyi időre fizessük a parkolást, mert ha később érünk vissza, könnyen büntetést találhatunk az ablaktörlő alá csiptetve.

 

A bosszús helyzetek okozta kellemetlenséget megsokszorozza az időjárás, hiszen ha ezekkel a nehézségekkel szakadó hóesésben, a parkolóóra felé sétálva a cipőt összepiszkoló lucskos szakaszokon, fogvacogtató hidegben szembesülünk, akkor végképp felmegy bennünk a pumpa.


Simple tipp: A Simple app Parkolás funkciójával pikkpakk elintézhetjük a tennivalónkat. Ne a parkolóóra előtt dideregj, válaszd az egyszerű megoldást!


Pontosan annyit fizetsz, amennyit kell

A Simple appnak köszönhetően elég a „virtuális pénztárcánkból”, az appon keresztül bankkártyáról költenünk a parkolásra, ráadásul egy forinttal se többet, mint szükséges. Egyrészt az időzítővel beállíthatod a maximális parkolási időt, másrészt a mobilparkolás végével a tényleges díj kerül levonásra, a parkolás kezdetekor befoglalt összeg különbözete automatikusan felszabadul. A Vásárlásaim menüpont megmutatja, hogy pontosan mennyibe került a parkolás.

Ráadásul a futó parkolást bárhonnan leállíthatod az alkalmazásban, így egy perccel sem haladja meg a szükséges időtartamot. Bónusz, hogy díjmentes időszakban is előjegyezheted, és ilyenkor is megadhatod a lejártát. Az app egyébként emlékeztet a parkolásra, és ha beállítod a helyzetalapú emlékeztetést, akkor nem fordulhat elő, hogy a futó parkolás leállítása nélkül indulnál az utadra.

 

Kell fizetni? És mennyit?

A GPS-helymeghatározás is olyan funkció, amit nagyon tudunk majd szeretni a zimankós napokon. Minden autóvezetőnek ismerős, hogy ki kell pattanni az autóból, megnézni, lehet-e ott parkolni, és ha igen, kell-e fizetni. Nos, a Simple appnál a GPS-helymeghatározás segít a zónaválasztásban. Azért érdemes ellenőriznünk az automatikus választást, mert a zónahatárok közelében a GPS is tévedhet, ám így is összehasonlíthatatlanul könnyebb lesz a dolgunk.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: pexels.com