Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Kiegészítők készülékbiztosítás

Mobilos kiegészítők a mozgás szolgálatában

Mozgás közben ne zökkentsen ki, ha nem tudod hol tartani telefonodat, nem tudod megoldani a zenehallgatást, vagy hogy folyton lemerül az akksi útközben – szerezz be inkább sportos kiegészítőket, hogy a technika nyújtotta előnyöknek edzés közben is hasznát vehesd!


Legyen önfeledt a sportolás a Simple Készülékbiztosítással! Telefonodat képernyőtörés és lopás ellen is biztosíthatod az appban, így tényleg semmi sem tarthat vissza attól, hogy mindig magadnál tartsd készülékedet. Ha azonban mégis megtörténik a baj, a káresetet jelentsd be ITT egyszerűen, online


Bringások, figyelem!

Gyakran indulsz kerékpártúrákra, vagy a mindennapi közlekedést oldod meg biciklivel? Bárhogy is legyen, a lavírozást a kerékpárutakon nagyban megkönnyítheti, ha a telefonos navigációt tekerés közben is igénybe tudod venni. Ebben lehet a segítségedre egy kormányra szerelhető telefontartó állvány. Elérhető olyan verzió is, amelynél a telefont egy táskaszerű tokba kell becsúsztatnod, ami azért előnyös, mert az átlátszó előlap megakadályozza a telefon beázását egy hirtelen zuhé esetén.

 

Alapfelszerelés futáshoz

Mobilod az edzőtársad? Akár azért hordod magadnál, hogy futás közben is elérhető légy, akár azért, hogy a mozgás eredményeit nyomon tudd követni, a legjobb megoldás, ha olyan helyen tudod tartani, ahol nem lötyög, nem zavar feleslegesen. Például egy tartópánt segítségével a karodhoz erősítve. A karpántos telótartó azért is nagyon praktikus, mert így zenéidet is magaddal viheted, így a sportolás hangulatát is emelheted ezzel a kiegészítővel.

 

Ha már zenehallgatás…

Nem olyan kényelmés kosárra dobni, ha közben a fejhallgató zsinórjába is belegabalyodik az ember. Pedig milyen nagy élmény ritmusra pattogtatni, sőt a legtöbb egyéni, szárazföldi sportolási formára is igaz, hogy a motiváló dallamok segítenek még többet kihozni teljesítményünkből. Itt jönnek a képbe a Bluetooth fej- és fülhallgatók, illetve headsetek. Telefonodhoz csatlakoztatva a zenehallgatás és a hívások fogadása is megoldható lesz a legkülönbözőbb élethelyzetekben is.

 

Bármikor jól jöhet

Hosszabb kirándulások alkalmával nagyon hasznos, ha viszel magaddal az útra egy hordozható mobiltöltőt is. Igaz, a mai csúcstelefonok már nagyon sokáig bírják egy feltöltéssel, a biztonság kedvéért mégis bedobhatod a táskádba power bankot. Így annyit fotózhatsz és videózhatsz, amennyit csak a tárhelyed enged, telefonod üzemideje nem jelent majd akkora korlátot, és még a hazaúti navigáláshoz is bőven marad töltöttség az akksiban.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com
A cikket webshopok kínálata inspirálta.