Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Mobiljeggyel a városban

Mobiljeggyel a városban, és 20%-kal olcsóbban a fürdőkben

A Simple Mobiljeggyel Te is kipróbálhatod, milyen érzés, amikor nem kell folyton a táskádban kutakodnod a bérleted után – ehelyett elegáns mozdulattal megejted a kódbeolvasást az első ajtós felszállásnál, és meg is vagy!

A jegyérvényesítést bővebben is kifejtjük, illetve szót ejtünk a BKK mobiljegy funkció legfrissebb változtatásairól is.

 

Sokat mászkálsz a fővárosban? Csekkold az app új bérlettípusait!

A havi és félhavi (15 napos) Budapest-bérletek mellett már többhavi bérletek is megvásárolhatók az alkalmazásban: ilyen a negyedéves bérlet, mely 100 napra szól, illetve a kedvezményes éves bérlet. Hosszútávon is tervezhetsz a Simple appal, hiszen az appban tárolhatod is bérletedet – nem kell attól tartanod, hogy elveszted, vagy hónapok múltán megrongálódik a papírszelvény, mert telefonodban mindig biztonságban tudhatod.


A bérletvásárlás most extrán megéri: érvényes Budapest-bérleteddel 20% kedvezménnyel válthatsz belépőjegyet a budapesti gyógyfürdőkbe és strandokra. Az ajánlat a mobiljegy formában megvásárolt termékekre is vonatkozik. A részletekért látogass el ide!


Közlekedés napijegyekkel, praktikusan

Ritkán utazol a városba, de amikor igen, minden elintéznivalót abba az egy napba sűrítesz bele? Vonaljegyek helyett érdemes lehet átgondolnod a 24 órás Budapest jegy megvásárlását. Egyrészt a matek is jobban jön ki a nap végén, másrészt nem kell a sok-sok jegy tárolásával bajlódnod. Bárhol is teszed le a városban a kocsit, vagy bárhova is hoz be a vonat, mobiljegyedet néhány érintéssel megvásárolhatod az alkalmazásban, és indulhatsz is a dolgodra. Az alkalmazásban új csoportosításba rendeződtek a különböző díjtermékek, hogy minél könnyebben eligazodj köztük: a 24 órás jegyet a „Termék típusa” legördülő listában a „Napijegyek” főkategóriában találod.

 

Újra megnyíltak az első ajtók: mutatjuk a jegyérvényesítés lépéseit

Elsőajtós felszállásnál kattints érvényes mobiljegyedre az alkalmazásban, és válaszd a „Kódbeolvasás felszálláshoz” funkciót! Amennyiben engedélyezted az alkalmazás számára a hozzáférést mobilod kamerájához, a kamerakép egyből megjelenik a képernyődön: irányítsd a kamerát a kódra, mely a járműajtóra vagy a jegyérvényesítő készülékre van kihelyezve (egy QR-kódhoz hasonló kódot keress)! Amint megtörtént a beolvasás, mobilod kijelzőjén egy animáció fog megjelenni. A felszálláshoz ezt az animációt kell felszálláskor bemutatnod a sofőrnek.

 

Non plus ultra a közösségi közlekedésben

A 4-es és a 6-os villamos vonalán mozogva július 11-ig találkozhatsz a 2040-es számú Combino-val, amely a labdarugó-Európa-bajnokság tiszteletére szurkolói hangulatra váltott. A villamost nem csak kívülről díszeleg az Eb hangulatában. Méhes Gábor sportkommentátor egyedi hangbemondással spanolja az utazókat, meccsnapokon pedig az összes belvárosi BKK járaton hallhatók Figaró Richárd sportkommentátor üzenetei.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás:
https://simple.hu/bkk-uj-dijtermekek-volanbusz-ujra-30-napig-ervenyes-a-menetjegy/
https://bkk.hu/jegyek-es-berletek/ajanlatok/furdojegy-20-kedvezmennyel/?fbclid=IwAR0ZGzwaidaclLNHbII7O8I7wocpPKjhKvkXW3VP_VD5qox9PA2jW4cGvZI