Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Mézesvölgyi nyár

Mézesvölgyi nyár: színházélmény a csillagok alatt

A Mézesvölgyi nyár június 25. és augusztus 31. között várja a színház és a kultúra szerelmeseit Veresegyházon. Pestmegye legnagyobb összművészeti fesztiválján idén hatodik alkalommal merülhetünk el musicalek, vígjátékok és koncertek tengerében.

 

Forró nyáresték tele művészettel

Teljesen máshogy hat, amikor A padlás vagy A Pál utcai fiúk híres dallamai a szabad ég alatt szállnak – a szabadtéri színpadon egy musical egész biztosan hidegrázós élményt ad, de hasonlóképpen élhetjük meg a közös nevetéseket egy vígjáték megtekintésekor is. Komédiákból pedig nem lesz hiány: a csillagok alatt megjelennek olyan nagysikerű darabok, mint például az 1×3 Néha 4, a Legyen a feleségem! vagy a Legénybúcsú. Kifejezetten kisgyerekes családoknak ajánjuk az Oz, a csodák csodája és a Rumini előadást.

 

Vásárolj jegyet a Simple alkalmazásban!

Az veresegyházi Búcsú téren felállított nagyszínpad 1400 férőhelyes előadásaira is villámgyorsan elkelhetnek a jegyek, éppen ezért érdemes minél hamarabb bebiztosítanod magad: a Simple alkalmazásban is elérhetők a jegyek a Mézesvölgyi nyár programjaira, így néhány kattintással magadnál tudhatod belépődet a fesztiválra.

 

Semmit se kell kinyomtatnod

Megvásárolt jegyedet a Simple alkalmazás „Jegyeim” menüpontjába lépve könnyedén előhívhatod. Nem kell azon izgulnod, hogy hogyan nyomtasd ki, vagy hogy nehogy otthon felejts – csak mutasd fel a jegyhez tartozó vonalkódot mobilodon, ami mint tudjuk, úgyis mindig kéznél van.

 

Utazáskor is számíthatsz a Simple-re!

Budapestről közvetlen Volánbusz járatok indulnak Veresegyházra az Újpest-Városkapu és a Stadion autóbusz-pályaudvar állomásokról – ha a közösségi közlekedést választod, a Simple alkalmazás Mobiljegy szolgáltatását ajánljuk figyelmedbe, ahol távolsági buszjegyedet pillanatok alatt megvásárolhatod.

Ha autóval indulsz útnak az ország bármely pontjáról, ne feledd, hogy az autópálya-matrica megvásárlásához is használhatod az alkalmazást. Belépőjegy, buszjegy, e-matrica – a Simple appban mindent megtalálsz egy helyen, ami a program megszervezéséhez szükséges. Különböző vásárlásokkor a legjobb, ha az alkalmazásba mentett bankkártyádat használod a fizetéshez: ilyenkor nincs szükség a bankkártya-adatok ismételt megadására, így akár egy kattintással is kifizetheted a vásárlást. Ha szereted a gyors és egyszerű megoldásokat, töltsd le a Simple alkalmazást még ma!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források: https://mezesvolgyinyar.hu/

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-mezesvolgyi-nyar-szabadteri-fesztival-veresegyhaz.html