Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Mentett kártyával még kényelmesebb

Rögzítsd egyszer bankkártyaadataidat, és fizess számtalanszor azok ismételt megadása nélkül. Varázslatról szó sincs, a Simple Fiók lehetővé teszi, hogy közel 7000 kereskedőnél vásárolhass biztonságosan és egyszerűen. Mutatjuk, hogyan.

Előfordult már, hogy a buszon jutott az eszedbe, az esti mozira jobb lett volna előre megvenni a jegyet, a pénztárcádat viszont nem szívesen túrod elő a nagy tömegben? A bankkártyádról nem is beszélve… Gondolkodtál már azon, hogy milyen egyszerű lenne az online vásárlás, ha nem kellene minden alkalommal bepötyögni a bankkártyád adataidat, a böngésződdel viszont sose őriztetnél meg ilyen bizalmas információkat? Miért is nem próbálod ki a Simple Fiók adta lehetőségeket, és rögzíted bankkártyádat a gyors és biztonságos fizetés érdekében?
Nem muszáj a kasszánál a pénztárcád után kotorászni. Ha a telefonod úgyis mindig a kezedben van, miért ne fizethetnél akár azzal is? Ha letöltöd a Simple alkalmazást, ugyanúgy használhatod mobilodat érintéses fizetésre, akárcsak a bankkártyádat.  Az alkalmazás szolgáltatásait legegyszerűbben Simple Fiókban rögzített bankkártyával veheted igénybe: legyen szó parkolásról, autópálya matrica vásárlásról, ételrendelésről vagy belépőjegy váltásról, mentett bankkártyával pár gombnyomással fizethetsz is, sőt már csekkbefizetéseidet is intézheted az applikáción keresztül.
A Simple Fiók az alkalmazáson túl is hasznunkra válhat: ma már közel 7000 webshopban elérhető a SimplePay fizetési opció, ahol választhatjuk a „Fizetés Simple Fiókkal” menüpontot – csak jelentkezz be és egy kattintással fizethetsz is. Akkor sincs gond, ha még nem rendelkezel fiókkal: csak add meg kártyaadataidat a felületen és válaszd a „Regisztrálok a Simple Fiókba” lehetőséget. Erősítsd meg fiókodat a visszaigazoló emailben, így legközelebb elég csak a jelszavadat megadnod a fizetéskor.
Ha egy percet se szeretnél vesztegetni Simple-be mentett kártya nélkül, Simple Fiókodat létrehozhatod itt a honlapon is – így kedvenc webshopjaidban, szolgáltatóid online felületein és a Simple alkalmazásban is gyorsan, biztonságosan és egyszerűen fizethetsz.