Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Simple autópálya-matrica

Megvan már az idei autópálya-matrica? Vedd a Simple appal, és nyerj autót!

Vészesen ketyeg az óra, már csak a hónap végéig érvényes a 2020-as éves autópálya-matricád. Miért halogatnád tovább megújítását, ha a Simple appban néhány kattintással letudhatod a vásárlást – sőt ezzel most egy autót nyerhetsz!

Vészesen ketyeg az óra, már csak a hónap végéig érvényes a 2020-as éves autópálya-matricád. Miért halogatnád tovább megújítását, ha a Simple appban néhány kattintással letudhatod a vásárlást – sőt ezzel most egy autót nyerhetsz!

A múlt év végi hajrából fellélegezve nehogy pont az autópálya-matrica újravásárlásáról feledkezz meg – gondolkodj előre, és vedd könnyedén az akadályokat a Simple-lel:

  • A már meglévő, 2020-as évre vásárolt matricák 2021. január 31-ig érvényesek. Ne várj az utolsó percig, inkább vásárold meg még ma – ha a telefonodon teszed ezt meg a Simple appal, matricád egész évben kéznél lesz, így érvényességi idejét is könnyebben ellenőrizheted majd.
  • Új, 2021-es éves matricáddal egészen 2022. január 31-ig szelheted az autópályákat.
  • Autópálya-matricádat bárhol megveheted a Simple alkalmazással, a fizetést pedig bankkártyáddal intézheted. Töltsd le az appot, és regisztrálj, vagy ha ezt korábban már mind megtetted, csak nyisd meg, és lépj az „e-Matrica” menüpontba. Add meg járműved adatait, majd válaszd ki a megvásárolni kívánt tételt. A vásárlásról elektronikus számlát is kérhetsz.
  • Ahogyan azt már említettük, a vásárlást bankkártyáddal fizetheted ki. A kártyainformációkat el is mentheted Simple-fiókodba, ha korábban még nem tetted. Így legközelebb tényleg csak a mobilodat kell kézbe venned, ha a Simple appal szeretnél vásárolni, hisz bankkártyádat már az alkalmazás tárolja.*

Régi motoros felhasználó vagy, esetleg csak most ismerkedsz az alkalmazással? Ha ez utóbbi igaz rád, mindenképp tudnod kell, hogy a matricavásárláson túl mennyi szuper dolgot rejt még az app. Például az appos csekkbefizetés jó szolgálatot tehet egész évben, hiszen a sorban állást egy az egyben megspórolhatod vele. Ráadásul az autópálya-matrica vásárlást követő 24 órában, 10%-os kedvezménnyel köthetsz gépjármű-asszisztencia biztosítást a Simple appban, amellyel növelheted nyerési esélyeidet játékunkban! További információért látogass el IDE!

*Bankkártyaadataidat a legszigorúbb nemzetközi PCI DSS kártyatárolási biztonsági szabvány szerint kezeljük.