Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Már vonatjegy is vásárolható a Simple fiókkal

Immár a MÁV online felületén is fizethetünk Simple fiókkal és a benne elmentett bankkártyával, így nem kell újra megadni a kártaadatokat a vonatjegy vásárlás során. Most félmillió forintot, vagy START Klub VIP kártyát is nyerhetsz vonatjegyeddel!

A SimplePay online fizetési megoldására áll át a MÁV-START 

Vásárlók százezreinek életét egyszerűsíti a MÁV-START és az OTP Mobil. A vasúttársaság online jegyvásárlási rendszerében június 20-tól elérhetővé vált a mentett bankkártyával történő fizetés. 

Mostantól tehát a MÁV online jegyértékesítési felületén is bankkártyaadataik ismételt megadása nélkül, gyorsan és egyszerűen fizethetik ki vonatjegyüket a Simple fiókkal rendelkező felhasználók. 

E-vonatjegy vásárlása esetén akár okostelefonon, tableten vagy kinyomtatva is bemutathatók a jegyek, vagy pedig a vásárláskor kapott kóddal kinyomtathatók a vasútállomásokon található automatákból. E-vonatjegy vásárlása esetén a jegyek árából 10%automatás átvétel esetén 5% engedményt biztosít a MÁV-START.

Simple fiók létrehozása nélkül is lehetséges a vonatjegy vásárlás, a tranzakció ekkor ugyanúgy a SimplePay rendszeren keresztül fut végig, de a kártyaadatok nem kerülnek mentésre, így legközelebb újra meg kell adni őket.

Jelenleg több mint félmillió felhasználó rendelkezik Simple fiókkal, számukra mostantól a vonatjegy kifizetése is pillanatok alatt lehetséges a fiókban elmentett bankkártyájukkal. 

Aki még nem rendelkezik fiókkal, a vásárlási folyamat közben is regisztrálhat Simple fiókot, és biztonságosan elmentheti benne bankkártyáját, így legközelebbi vásárlásakor már nem kell újra megadnia kártyaadatait. Az újonnan létrehozott Simple fiók számos más szolgáltatásban is igénybe vehető:

– több mint 3000 webshopban online vásárlásokra

– a Simple alkalmazásban elérhető változatos szolgáltatásokra (parkolás, autópálya-matrica, ételrendelés, mozijegyvásárlás, koncert- és fesztiváljegyek, taxi)

– a Simple alkalmazással érintéses mobilfizetésre az erre alkalmas terminálokon

A Simple rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti, a cég 2017 óta a szigorú PCI DSS tanúsítvány birtokosa, így a kártyaadatokat a nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelően tárolja.

A PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) szabvány öt nagy kártyatársaság által (VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery) közösen létrehozott adatbiztonsági szabvány, amely a bankkártya adatok biztonságos kezelésének szabályait tartalmazza.