Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Már több mint egymillióan csatlakoztak a Simple világához

Az év első időszakában elértük az egymilliós felhasználói bázist. Az első félévben majdnem annyi regisztrcáió történt, mint tavaly összesen, és meghaladtuk a tavalyi összforgalmat.Azóta már 1,25 millióan regisztráltatok Simple fiókot vagy próbáltátok ki az alkalmazást, ami a veszélyhelyzet idején is egyet jelentett a biztonságos és érintkezésmentes, teljesen digitális fizetési megoldással.

1,25 millió – ez körülbelül Pest megye lakosságának felel meg! Most megálltunk egy pillanatra, hogy együtt ünnepeljünk veletek és megköszönjük a bizalmat!

Egy trendfordulónak lehetünk szemtanúi, hiszen a járványveszély sokakat a digitális megoldások felé terelt – mi pedig azért dolgozunk, hogy egyre többen megismerjék és megszeressék a készpénzmentes, kényelmes ügyintézést.

Lássuk a friss adatokat!

  • 2020 első félévben majdnem annyian regisztráltatok a Simple világába, mint tavaly egész évben: közel 300 ezren! A mobilappból indított tranzakciós forgalmunk 183%-kal növekedett. 
  • A tavaly augusztusban bevezetett csekkbefizetési megoldás egyértelműen sikeres: az indulás óta több mint félmillió tranzakciót bonyolítottatok le. 
  • Gyorsan népszerűvé vált a BKK, és a nemrégiben fejlesztett Volánbusz mobiljegyvásárlás is: összesen közel 300 ezer jegyet és bérletet vettetek ezeken keresztül.
    A budapesti utasok több mint 30 ezer havi bérletet vásároltak a január végi éles bevezetés óta, az agglomerációban és vidéken pedig mintegy 264 ezer mobiljegyet váltottatok a helyi és helyközi buszjáratokra. 
  • 2020 első félévben a Simple alkalmazáson belüli tranzakciók összege (érintéses mobilfizetés nélkül) elérte a közel 10 milliárd forintot. 
  • SimplePay online fizetési rendszeren keresztül pedig 2019 első félévéhez képest közel kétszer annyi, mintegy 237 milliárd forintos bevételt realizálhattak a hazai kereskedők.

Köszönjük a bizalmat, figyeljétek a csatornáinkat az újdonságokért és készpénzmentes vásárlási tippekért!