Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Légy te is az aszfalt királya, és vásárolj autópálya matricát a Simple alkalmazással!

Ez nem a Mad Max, vagy bármilyen másik hollywoodi film: az országút használatáért senkivel sem kell harcba szállnod, sőt még a benzinkutakon sem szükséges pár papírfecniért sorba állnod.

Autópálya-matricádat akár otthonod kényelméből is megvásárolhatod gyorsan és egyszerűen a Simple alkalmazással.

Miért?

Az autópályán való közlekedés korántsem olyan veszedelmes, mint ahogyan néhány film ábrázolja. Félreértés ne essék, a vezetés így is folyamatos körültekintést igényel, annyival viszont könnyebb dolgunk van, hogy a közlekedés többi résztvevőjén kívül például szörnyek támadásával, vagy banditák üldözésével nem kell számolnunk. Ha autópálya-matricánkat megvesszük előre az interneten keresztül, az utazást még zökkenőmentesebbé tehetjük: nem kell benzinkútkereséssel vacakolnunk, ha a Simple alkalmazást állítjuk szolgálatunkba.

Hogyan?

Csak válaszd ki, hogy melyik járműre szeretnél matricát venni, és hogy milyet: heti országos (10 napos), havi országos, éves országos vagy éves megyei – az alkalmazásban mindegyik típust megtalálod, és a Simple-be mentett bankkártyáddal pár koppintással fizethetsz is érte. Ezek után nyugodtan hátra dőlhetsz, nem szükséges semmit sem kinyomtatnod, matricád a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. rendszerétől érkezik egyenesen a telefonodba, így a vásárlás pillanatától kezdve szerepel az állami szolgáltató rendszerében: az autópályák ellenőrző rendszerei éppúgy érzékelik a Simple matricáit, mint az egyéb módon vásároltakat.

Ami még fontos

Az utazós filmeket nem minden esetben az izgalmak miatt szeretjük, van, hogy egyszerűen csak magával ragad minket a sztráda felszántásának hangulata. Itt gondolhatunk olyan road movie klasszikusokra, mint például a Szelíd motorosok, de könnyedebb vígjátékokra is, akárcsak a Dumb és Dumber. Egy utazás önmagában is megannyi kalanddal jár, egy büntetés aztán végképp nem hiányzik a sorból. Az autópályára való felhajtás előtt mindenképp ellenőrizd matricád érvényességét: a Simple app előnye, hogy matricáidat egy helyen kezelheted az alkalmazás „Matricáim” csempéje alatt, és bármikor előhívhatod őket minden adatukkal együtt.