Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Így neked is kijön a matek – kövesd nyomon pénzköltéseidet a Simple-lel

A Simple app segítségével nyomon követheted pénzköltéseidet: a „Pénztárcám” menüben válaszd a „Vásárlásaim története” lehetőséget. Itt minden olyan tranzakciót megtalálsz, amely a Simple rendszerén keresztül ment végbe, legyen az appon belüli vásárlás, NFC-s fizetés vagy online kártyás fizetés. Rögtön kifejtjük ezeket részletesebben.

Simple: alkalmazáson belüli vásárlás

Fizesd be a csekkeket otthon, a rájuk nyomtatott QR-kód beolvasásával, intézd az autós ügyeket (autópálya-matrica, gépjárműasszisztencia) bárhol, bármikor a mobilodról, vagy vásárolj közösségi közlekedési jegyeket és bérleteket néhány kattintással, érintésmentesen – a Simple alkalmazással ezt mind megteheted, fizetéskor pedig bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyád* használhatod. Vásárlásaidról mindig kapsz visszajelzést emailben, de az alkalmazásban is bármikor visszakeresheted őket.

Tipp: a „Vásárlásaim története” menüben használd a szűrés funkciót, hogy szolgáltatásokra lebontva is át tudd nézni a tranzakciókat.

Simple: NFC-s mobilfizetés

Fizess a pénztárnál telefonoddal – az érintéses mobilfizetés** funkció segítségével hasonlóképpen csippanthatsz a terminálnál, mintha bankkártyádat használnád. Ha a blokkot később elkevered, a „Vásárlásaim története” menüben mindig megtalálod, mikor, mennyit költöttél ilyen formában – spórolj perceket a kasszánál, spórolj hajszálakat a hóvégi elszámolásnál!

SimplePay: online kártyás fizetés

Ha online vásárláskor egy webáruházban a SimplePay fizetési megoldással találkozol, jusson eszedbe, hogy Simple fiókba mentett bankkártyádat ilyenkor is használhatod. Válaszd a „fizetés Simple fiókkal” opciót: amint bejelentkezel, megtalálod mentett bankkártyádat, az általad preferálttal pedig egy kattintással fizethetsz is. A tranzakció részleteit ezesetben is megtalálod a „Vásárlásaim története” menüben.

Tipp: Simple fiókodat a weben is létrehozhatod, akár a vásárlási folyamat közben.


*Bankkártyaadataidat a legszigorúbb nemzetközi PCI DSS kártyatárolási biztonsági szabvány szerint kezeljük.
**Az OTP Bank által kibocsátott Mastercard vagy Maestro bankkártyákat közvetlenül regisztrálhatod érintéses fizetésre. Egyéb esetben virtuális Simple kártya létrehozását javasoljuk.
Forrás: simple.hu