Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Könyvek 2022-re

Könyvek, melyekkel motiváltan vágsz az új évbe

A könyvek segíthetnek, hogy megvalósítsd céljaidat az új évben. Még ha közhelyes is az „új év, új én” szófordulat, mégis szuper időszak a január ahhoz, hogy belevágjunk valami teljesen újba. Legyen az egy szokás beemelése, vagy egy szemléletmód elsajátítása, a megfelelő könyvek kellő motivációval és szuper tippekkel látnak el ahhoz, hogy ne menjen csődbe még egy újévi fogadalmad.

 


Simple tipp: Böngészd át a Simple appban a Bookline kínálatát, és rendeld meg a kiválasztott könyvet néhány kattintással. Ha nincs ötleted, kezd a nézelődést ezekkel a könyvekkel!


 

Elizabeth Gilbert: Big Magic – Kreatív élet, félelem nélkül!

A könyv borítóját látva két dolog jut az eszünkbe: az egyik, hogy színpompás festékrobbanás láttán azonnal polcunkon szeretnénk azt tudni. A másik, hogy a könyv írójában az Ízek, imák, szerelmek szerzőjét ismerjük fel: azt pedig már tudjuk, hogy Elizabeth Gilbert bölcs szavaira érdemes benevezni. Az írónő most egy olyan lelki utazásra csábít minket, ahol a fő irányvonal a belső kreativitásunk aktiválására, és a félelmeink leküzdésére irányul.

 

Marie Forleo: Minden megoldható!

Egy könyv, amit a fent említett Elizabeth Gilbert is nyugodt szívvel ajánl? Erre mi is kíváncsiak vagyunk, hisz már az első lapok fellapozása után azt érezzük, hogy Marie Forleo tényleg mindenre tudja a választ. A könyv segít megváltoztatni a gondolkodásmódodat, így felül tudsz majd kerekedni önmagad ostorozásán, még ha az élet nehézségeibe is ütközöl. Forleo szavai optimizmussal fognak feltölteni, melyből merítve a legkülönbözőbb helyzetekből is a lehető legjobbat tudod majd kihozni.

 

James Clear: Atomi szokások – Apró változások, kiemelkedő eredmények

Kis lépésekkel a nagy elhatározások felé: az Atomi szokások nemcsak a szokások kialakulásának pszichológiáját magyarázza el, hanem James Clear útmutatást is ad ahhoz, hogyan ne térjünk le a céljainkhoz vezető útról. Mert megvenni a futócipőt, vagy beiratkozni egy csilli-villi edzőterembe még nem olyan nagy kunszt – még ha meg is van a kezdeti lelkesedés, a lendület hamar alábbhagyhat, ha nem építjük be megfelelően az új tevékenyéget napi rutinunkba.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:https://bookline.hu/product/home.action?_v=Elizabeth_Gilbert_Big_Magic&type=22&id=285542
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Marie_Forleo_Minden_megoldhato_&type=22&id=314926
https://bookline.hu/product/home.action?_v=James_Clear_Atomi_szokasok_Apro_valto&type=250&id=51363