Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Kiállítások a Simple appban

Kiállítások felnőtteknek

A kiállítások kedvelőinek most hoztunk három igazán érdekes és mindenképp megérős programot amivel biztosan nem lesznek unalmasak ezek a borsú, hideg napok sem.

 

Body Worlds – Az eredeti kiállítás az emberi testekről

Február 19-ig még megtekinthető a budapesti Etele Plazában a nagysikerű, világszerte ismert Body Worlds-kiállítás, amely egészen különleges program az iskolásoknak, de a felnőtt korosztály tagjainak is. Anatómiáról, egészségről és fiziológiáról már korábban is születtek kiállítások, ám a plasztinációs eljárás révén megőrzött valódi emberi testeken keresztül egyedi látványban lesz részünk. Az eredeti bemutató egyébként 1995-ben készült el, azóta csaknem száz nagyvárosban 50 millió ember látogatta meg, most pedig a magyarok is megtekinthetik az azóta valamelyest formálódó és csiszolódó, ám egyedi tárlatot.

 

Imagine Wedding Show

A szerelmesek napja, a február 14-i Valentin-nap után már-már újrazásnak számít a nagy lépésre készülő pároknak a február 25-i Imagine Wedding Show a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. Ámor atmoszférája várja az érkezőket, az esküvőszervezés első lépésétől minden megtalálható, amely a nagy naphoz kapcsolódik. Álomszép menyasszonyi ruhákról esküvői enteriőr tárlatra vándorolhat a tekintetünk, miközben workshopok és előadások szolgálnak hasznos tanácsokkal. És mert persze egy esküvőnek a kulináris részletei is fontosak, prémium catering showról sem maradunk le.

 

A Zsolnay Látványmanufaktúra

A fővárosból kimozdulva Európa-szerte ismert magyar termékek létrehozásának a hátterét ismerhetjük meg Pécsen a Zsolnay Látványmanufaktúrában. A gyár és kulturális negyed különleges helyszínén üvegfalon keresztül pillanthatunk be a porcelánok elkészültének több folyamatába. A gyár története több mint 150 évre nyúlik vissza, az alapanyagul szolgáló eozin előállítása önmagában is érdekes, pláne ha az elkészült szép tárgyakkal párban ismerkedünk meg vele.

 

Kényelmes jegyvásárlás a Simple appban

A Simple alkalmazás adta lehetőségekkel múzeumi vagy kiállítás-belépőjegyek megvásárlásakor is élhetsz. A Jegy szolgáltatás alatt megtalálod a különböző lehetőségeket, így a fent említett vagy további programokra is beszerezheted a belépőt. Amennyiben korábban elmentetted a Simple-fiókba a bankkártyád adatait, akkor a kártyaadatok bepötyögése nélkül fizethetsz, ám nem ez az app egyetlen előnye. Az okostelefonnal mindig kéznél lesz a jegyed, ráadásul a személyes vásárlással járó sorban állást is elkerülheted!

Válogass a programok közül!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:
https://bodyworldskiallitas.hu/
https://kiallitas.eskuvoclassic.hu/
https://www.zsolnaynegyed.hu/programok/latvanymanufaktura