Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Készülékbiztosítás a téli sportoláshoz

Készülékbiztosítás: télen, sportoláskor is tudd biztonságban mobilodat!

A Készülékbiztosítás megoldást nyújt azokra az esetekre, ha betörik a telefon képernyője, vagy ha ellopják a készüléket. A téli sportolás alkalmával, legyen az akár egy kellemes délutáni korcsolyázás a helyi pályán vagy síelés a hegyekben, a mobilunk extra veszélynek lesz ugyan kitéve, de mi ettől függetlenül is magunkkal visszük – több okból is.

 


Simple tipp: A Simple alkalmazás készülékbiztosításával a képernyő-törés és a lopáskár ellen is megvédheted okostelefonodat.


A legjobb pillanatokat szeretnénk megörökíteni

Vegyük például a síelést: az egész utazás lényege, hogy kiszakadj a rohanós, zajos mindennapokból ott, ahol a szikrázó hegycsúcsok közt csak a sílécek és snowboardok halk susogása vesz körül – tényleg megtöröd az idillt azzal, hogy itt is a mobilodért nyúlsz? Bár nem vitás, hogy a felvonón vagy sorban álláskor a hangos telefonálás zavarhat másokat, a legtöbb síelő, szánkózó vagy korcsolyázó biztosan egyetért abban, hogy a mobiloknak igenis ott van a helyük a zsebünkben, mindenképp előkerülnek egy-két fotóra vagy videóra, és a megörökített pillanatokért majd tutira hálásak leszünk pár év elteltével.

 

A mobil életeket is menthet a hegyen

Aki egyedül síelve balesetet szenved, annak nagy megkönnyebbülést jelenthet, hogy a mobilos kapcsolaton keresztül társai vagy a hegyimentők könnyebben és gyorsabban rátalálhatnak. Hasonlóképpen, ha azt látod, hogy valaki más került bajba, a telefonon rögtön hívhatsz segítséget. A legtöbb üdülőhelynél a hegyekben is jó a lefedettség, így például családoknál is az a bevett szokás, hogy a gyerekek csak telefonjukkal a zsebükben síelhetnek a szülőktől külön.

 

Amikor esünk, bukunk – a mobilt mi védi meg?

Akár a havon, akár a jégen csúszkálsz, az esés mindig benne van a pakliban. Jogos tehát a kérdés, hogy mégis hogyan védjük meg mobilunkat egy esetleges képernyőtöréstől, a hidegtől és a nedvességtől. Sokan a cipzáras tárolózacskókra esküsznek, mellyel szárazon tarthatják mobiljukat. Zacskóban vagy anélkül, a mobil egy belső, kipárnázott zsebben foglaljon helyet. Minél több réteg választja el a külvilágtól, annál jobb. Ezzel a hidegtől és az ütközéstől is védjük a készüléket. Törés ellen az ütésálló tokok is jól jöhetnek, de ha még nagyobb biztonságban szeretnéd tudni telefonodat, akkor válaszd a Simple Készülékbiztosítást – ami ráadásul nem csak a téli hónapokra nyújt segítséget képernyőtörés és lopás esetén.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://www.holidayextras.com/travel-insurance/winter-sports/ski-with-mobile-phone.html