Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Kényelmes és biztonságos fizetés a pénztárnál, mobilon és weben – Simple fiók

A Simple fiók a kulcs – ha elmented bankkártyádat Simple fiókodba, máris kitárul előtted a Simple univerzum kapuja. Ha érdekel, mit is jelent ez, és milyen helyzetekben könnyítheti meg a mentett bankkártya a fizetési folyamatot, olvass tovább!

Mobilos ügyintézés mentett kártyával

A Simple alkalmazással kényelmesen megy az ügyintézés: fizesd be a csekkeket otthon a QR-kód beolvasásával, vagy vásárold meg autópálya-matricádat bárhol, bármikor, sorban állás nélkül. Tömegközlekedési jegyek és bérletek is elérhetőek néhány kattintással. Próbáld ki te is, mennyire gördülékeny az, ha teendőid nagy részét egy helyről intézheted el! Az alkalmazásban bankkártyaadataid megadásával fizethetsz. Bankkártyádat el is mentheted fiókodba, így legközelebb nem kell beírnod a hosszú számsorokat – a mobilos fizetés így lesz igazán kényelmes, és még élményszerű is.

NFC-s mobilfizetés mentett kártyával

Elég, ha telefonod kéznél van a pénztárnál – ha fiókodba mentett kártyádat* regisztrálod érintéses fizetésre a Simple alkalmazásban, mobiloddal hasonlóképpen csippanthatsz fizetésnél, mintha bankkártyádat használnád. A legfontosabb különbség, hogy fizetésnél saját készülékeden azonosítod magad azzal, hogy feloldod egyedi képernyőzáradat (jelszó, minta, PIN kód, ujjlenyomat). Ez egy plusz biztonsági funkció, amivel igazolod, hogy tényleg te vagy a kártyatulajdonos. Ennek értelmében akkor se kell a PIN kódot bepötyögnöd a terminálon, ha a vásárlás összege meghaladja a 15.000 forintos érintőkártya limitet.  

Online vásárlás mentett kártyával

Ha online vásárláskor egy webáruházban a SimplePay fizetési megoldással találkozol, jusson eszedbe, hogy Simple fiókba mentett bankkártyádat ilyenkor is használhatod. Tehát, ha például NFC-fizetés vagy csekkbefizetés céljából te már rögzítetted kártyádat mobilodon a Simple alkalmazásban, a SimplePay internetes fizetési felületén választhatod a „fizetés Simple fiókkal” opciót. Ekkor jelentkezz be fiókodba, és kattints arra a kártyádra, amelyikkel** fizetni szeretnél – készen is vagy. A történet fordítva is működik: a kártyainformációk megadása után is van lehetőséged ezek elmentésére. Így a legközelebbi online vásárlásodnál már mentett kártyáddal fizethetsz, illetve mobilodon bejelentkezve a Simple alkalmazás fentebb említett szolgáltatásait is igénybe veheted.

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST, HA MÉG NEM TETTED MEG, ITT!

Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is:

SIMPLE FIÓK LÉTREHOZÁSA

*Az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákat közvetlenül regisztrálhatod érintéses fizetésre. Egyéb esetben virtuális Simple kártya létrehozását javasoljuk.

**Simple fiókodba több bankkártyát is elmenthetsz. Állítsd be alapértelmezettnek azt a bankkártyádat, amelyiket a legtöbbször használod!