Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Kávézók-utazás a Simple appal

Kávézók egy kis csavarral

A kávézók a téli időszak folyamán mindig előnyben részesülnek, mivel senkinek sincs kedve órákig kint vacogni a hidegben, inkább beülünk egy forró ital társaságában egy hangulatos kis helyre. A számos remek kávézó közül kigyűjtöttünk párat, ahol a meleg kávé mellet igazán különleges élményekben is részesülhetünk.

Zoo Café

Tökéletes hely lehet számodra a Zoo Café, ha igazán rendhagyó programra vágysz. Nevéből adódóan kitalálhattad, hogy mi is teszi egyedivé. Miután megittad finom, meleg kávédat és elmajszoltad a kedvenc sütidet, megismerkedhetsz a kávézó lakóival. Találkozhatsz cicákkal, tengerimalacokkal, nyuszikkal, papagájokkal, de akár kaméleonokkal és kígyókkal is. Így a kávézós program biztosan felejthetetlen élményt nyújt majd! Fontos, hogy foglalj előre asztalt, mivel csak így tudsz majd beülni a nagy népszerűségnek örvendő kávézóba.

Board Game Café

Imádsz társasozni? Akkor nem szabad kihagynod a Board Game Café-t a listádról. A kávézóban társasjátékokkal megtömött polcokat látsz majd, amit játékdíj megfizetése ellenében kedvedre használhatsz. Ráadásul finom kávékat, szendvicseket és kézműves sütiket is kóstolhatsz. A hét különböző napjain, más és más programok várnak.

Café Zsivágó

A Café Zsivágót mindenképp meg kell látogatnod, ha egy igazán káprázatos, hangulatos élményt keresel. A virágmintás tapéta, porcelán csészék és különleges bútorok a régi időkbe repítenek vissza. Kávékon és teákon túl, isteni koktélokat is kipróbálhatsz. Nem ritkán még koncerteket is tartanak, így mindenképp érdemes tájékozódni a programokról.

Cat Café

A cicusok szerelmeseként a Cat Cafét egyenesen neked találták ki. A kávézóban szabadon kószáló szőrmókokkal nem mindennapi élményben lehet részed. Az itt lakó cicák mindegyikének saját neve és egyénisége van, így kávéd szürcsölgetése közben akár új barátságokat is köthetsz. És ugyan kinek ne jönne jól egy puha doromboló pajtás?

Simple tipp: A belvárosi felfedezőútjaidon segítségedre lehet a Simple app, ahol gyorsan és egyszerűen megvásárolhatod BKK jegyedet. Így több időd marad a különleges élményekre.


A kép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:
https://catcafebudapest.hu/
https://zoocafe.hu/
https://www.facebook.com/Caf%C3%A9-Zsiv%C3%A1g%C3%B3-110607275641670/
https://boardgamecafe.hu/?gclid=Cj0KCQiA4uCcBhDdARIsAH5jyUkgmlvdwOqDV6kexkH–tXicq8_i0HxQM1y–Cg87AL96G_Y36CTPkaAo_0EALw_wcB