Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Karácsonyi kuckózás könyvvel a kézben

Egy-egy könyv egyszerű, okos és klassz meglepetés valamelyik családtagunknak vagy barátunknak karácsonyra, és persze magunkat is megajándékozhatjuk egy régóta vágyott kiadással. A vásárlással nem lesz gond, hiszen a Simple app Bookline szolgáltatásában könnyen megveheted a kiszemelt példányt!

 


Simple tipp: Ha az ajándék megvan, e-matricádról se feledkezz meg! Vásárolj autópálya-matricát a Simple appban, és legyen tiéd havi nyereményeink, a három darab Xbox Series S játékkonzol egyike, vagy a főnyeremény, a 2.222.222 forint bankkártyán! A játék további információiról ITT tájékozódhatsz!


 

K. Rowling: A karácsonyi malac

 

A Harry Potter-sorozattal világhírűvé váló J. K. Rowling bájos művel jelentkezik így karácsony előtt, hiszen A karácsonyi malaccal megmutatja, hogy mennyit jelentenek a gyerekeknek a játékaik. A hétéves Jack például imádja a plüssmalacát, ám az undok mostohanővére kihajítja az autóból. Hiába kap a kisfiú szép újat, az nem feledtetheti vele az igazi kedvencét. Karácsony éjszakájának varázslata azonban lehetőséget ad arra, hogy az új játék és Jack elinduljanak megmenteni a szeretett barátot a játékpusztító Veszejtőtől. Kedves, szórakoztató könyv, amit nem csak gyerekek élvezhetnek.

 

Maurice Leblanc: Arséne Lupin – Az odvas tű titka

 

Klasszikus krimi új köntösbe öltöztetve: Maurice Leblanc krimiklasszikusát sokaknak talán be sem kell mutatni, most azonban egy modern fordításnak köszönhetően új megvilágításba kerül. Ha pedig még nem olvastad volna: a vidéki kastélyban a harmatos reggellel gyilkosságra derül fény, megölték a gróf titkárát. Bár mintha betörtek volna, első pillantásra semmi sem hiányzik.

 

A tinédzser, a korát álszakállal leplező Isidore Beautrelet azonban rájön, hogy Arséne Lupin lehet a tettes, aki a létező legértékesebb tárgyért, a hatalmas titkot rejtő odvas tűért ölthetett. A kamasznak a többi nyomozó lekezelésével is meg kell küzdenie, ám ő rendületlenül és eredményesen kutat a gyilkos után.

 

Frank Herbert: Dűne

 

Nemrég mutatták be a mozikban a Denis Villeneuve rendezésével, pazar szereposztással készült Dűnét, és a film aktuálissá teszi a könyv elolvasását is. A Simple appon keresztül pillanatok alatt rábukkanunk Frank Herbert azonos című klasszikusára.

 

A monumentális művet sokan a valaha volt legjobb science fiction-nek, de legalábbis a műfaj alapkövének tartják, a megjelenésekor olyan hatást váltott ki, amelyet ma már nem is tudunk igazán elképzelni. Mindenesetre a világ egyensúlyát az életet meghosszabbító vagy az emberből élő számítógépet csináló fűszer biztosítja, ám azt csak a kegyetlen Arrakison, azaz a Dűnén lehet megtalálni.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=J_K_Rowling_A_karacsonyi_malac&type=22&id=327880

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Maurice_Leblanc_Arsene_Lupin_Az_odvas&type=22&id=329424

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Frank_Herbert_Dune&type=22&id=316137