Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Júliustól újra fizetős a közterületi parkolás!

Egyes zónákban már július 1-től, többnyire július 2-tól, kattints a részletekért. Parkolj továbbra is velünk gyorsan és egyszerűen!

A júliustól visszatér a díjköteles, közterületi parkolásJúlius 1-ig ingyenes a közterületi parkolás:A 2020. évi LVIII. törvény 69. § (1) pontja alapján:„A humánjárvány terjedésének csökkentése érdekében
a) a helyi közutak, valamint a helyi önkormányzat tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánutak, terek, parkok és egyéb közterületek, valamint
b) az országos közutak, valamint az állam tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánutak, terek, parkok és egyéb közterületek várakozási területeinek a járművel történő, várakozási célú használatáért 2020. július 1-jéig várakozási díjat nem kell fizetni.”

Nemzeti Mobilfizetési Zrt. tájékoztatása szerint mivel „a hivatkozott jogszabály értelmezése a parkolási szolgáltatók körében nem egységes, kérjük, hogy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer szolgáltatásai igénybevételének feltételeiről tájékozódjon a megfelelő szolgáltató honlapján.”

Ezért néhány parkolási zónában már július 1-től kell várakozási díjat fizetni, de a zónák többségében július 2-től válik újra fizetőssé a parkolás.Hol kell fizetni?Arról, hol kell fizetni a parkolásért, a legegyszerűbben a Simple alkalmazás Parkolás szolgáltatásával győződhetsz meg, ha ellenőrzöd a tartózkodási helyedet. Ehhez csupán a GPS-t kell engedélyezned az app számára (zónahatár közelében vigyázz, mert a jel pontatlan lehet).Ha ettől eltérő tájékoztatást kaptál, kérjük ellenőrizd az parkolási szolgáltatónál.

A kijárási korlátozás végével tehát újra fizetős lesz a parkolás a fővárosban, de ha elszoktál már a parkoló automata-kereséstől, ezután sem kell majd visszaszoknod rá. A Simple segítő kezére továbbra is számíthatsz. A GPS használatával nincs gondod a parkolási zóna meghatározására, sőt, mi több, a kocsiból sem kell kiszállnod ahhoz, hogy elindítsd parkolásod. Nem kell bajlódnod SMS írásával, csak néhány érintés a mobilodon, és már ki is fizetted a szolgáltatást.

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST:

 Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is:

SIMPLE FIÓK LÉTREHOZÁSA

Fokozatosan visszatér az élet a régi kerékvágásba, így a Simple egyre több szolgáltatását is újra böngészheted, használatba veheted.

Mobiltárca alkalmazásod továbbra is rengeteg kincset rejt, amik közül kedvedre válogathatsz. Legyen szó különleges élményekről, vagy egy átlagos hétköznapról, ha a Simple a telefonodon van, meglepetés nem érhet. Új felhasználóként érdemes tudnod, hogy minél mélyebbre ásol, annál több lehetőséget aknázhatsz ki, amihez lejjebb egy kis segítséget is nyújtunk.

Egyszerű ügyintézés a hétköznapokra: 

 Közlekedj papírjegy nélkül!

BKK, Volánbusz vagy egyéb helyi szolgáltató jegyére ácsingózol? A Mobiljegy szolgáltatásokban szinte mindet megtalálod egy helyen, a Simple alkalmazásban. Teljes árú és kedvezményes (50%-os és 90 %-os) menetjegyek és bérletek is elérhetők, amelyeket akár a járatodra várva is megvehetsz! Esetleg kocsikáznál egy kicsit az autópályán? Ne felejtsd el megváltani autópálya-matricád, amit ugyancsak megtalálhatsz az appban.

Rendelj taxit a mobiloddal!

Ha pedig még mindig elkerülnéd a tömegközlekedést, de mégis muszáj menned, taxit is rendelhetsz a Simple-lel. Sőt, bankkártyával is fizethetsz sofőrödnek az alkalmazáson keresztül, miközben kalkulátorral előre megbecsülheted a fuvar költségét, így nem érhet majd kellemetlen meglepetés a fuvar végén.

Fizesd be csekkjeidet online!

Kerüld el a sorban állást és a nagy tömeget a postán, intézd inkább mobilodon a kötelező csekkbefizetést! Többé nem fogod lekésni a befizetési határidőket, hiszen nem kell a posta nyitvatartásához igazodnod. Munka előtt vagy után, akár az éjszaka közepén is kiegyenlítheted a számlákat és még otthonról sem kell kimozdulnod.

Továbbra is fizess a mobiloddal!

Bár a korlátozások nagyrészt feloldásra kerültek, továbbra is ajánlott odafigyelni az érintkezésmentes fizetésre vásárlásaink alkalmával. Az alkalmazás Mobilfizetés szolgáltatásának használatával a táskádból sem kell előkotornod a pénztárcád, elég csak előkapnod a telefonodat a zsebedből, és az alkalmazás NFC funkcióját használva máris fizethetsz gyorsan és érintkezésmentesen!

Egyszerű megoldás, de nagy segítség.

Hűségkártyáidat tartsd még mindig a telefonodban! 

Vásárlásaid során nem csak a bankkártyád keresgélését mellőzheted, de a hűségkártyáidat sem kell összefogdosnod, mégis gyűjtheted a telefonodba a pontjaidat, válthatod be kedvezményeidet.

Egyszerűen a nagyszerű alkalmakra: 

Mozizz! 

A Simple egyik legnépszerűbb szolgáltatásával egyszerűen elérhető és kereshető filmkínálatból válogathatsz. Az ülőhelyválasztás is pofon egyszerű és a fákat is megóvhatod online mozijegyed vásárlásával. A Mozi szolgáltatásban, és a Cinema City szolgáltatásban is böngészhetsz már a közeljövőben vetítésre szánt filmek közül.

Rendhagyó élmények a Jegy szolgáltatásban!

Sokan nem tudják, hogy az alkalmazásban rejlő programlehetőségek tárháza kifogyhatatlan. Ha nem figyelsz el is veszel benne, hiszen humoristák előadásaitól kezdve, sporteseményeken át, színház-, fesztivál-, és koncertjegyeken keresztül a városi sétákig mindent megtalálhatsz a szolgáltatás gyűjteményében. Korábbi cikkünkben személyes kedvenceink után is olvashatsz.

Tudtad, hogy a Simple még a bulizásban is segít? 

Nincs ötleted hova menjetek este kikapcsolódni? A Simple Party kereső szolgáltatásával akár aznap este is megnézhetitek, hogy milyen rendezvény zajlik a közelben!

Kalandozz el a legizgalmasabb történetek színhelyére!

Azt már elmeséltük Neked, hogy milyen opciók közül választhatsz, ha kimozdulnál otthonról, ezúttal viszont szeretnénk, ha a könyvek mesélnének. A Bookline szolgáltatásában több tucatnyi iromány birtokába juthatsz pár nap alatt. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legjobban tetsző sztorit, majd rögzíteni a szállítási címet, és már csak egy érintésnyire lesz Tőled a vágyott történet.

Rendelj ételt házhoz vagy a munkahelyedre! 

Netpincér teljes kínálata elérhető számodra, közel 2500 étterem kínálatából válogathatsz – a Simple alkalmazáson keresztül vásárolva azonban a legnehezebb dolgod az étel kiválasztása lesz: a fizetést pedig intézd el mindössze néhány érintéssel, gyorsan és biztonságosan.

Csupán egy kérdés maradt a végére: van-e a Simple-nél komplexebb mobiltárca alkalmazás?