Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Itt a nyár, irány a mozi!

Beköszöntött a nyári szünet és a szabadságolások időszaka. Mivel nem csak a Balaton parton vagy külföldön élvezetes a nyári időszak, ezért hoztunk egy filmajánlót, ha elmenekülnél a kánikula elől. A filmek címeire kattintva előzetesüket is megnézheted.

Elemi

Hogy a kicsiknek kedvezzünk a szünet alatt az idén kiadott amerikai animációs filmmel az Elemi-vel nem lőhetünk félre. A Disney és a Pixar által készített új filmjében a négy elem lakói élnek egymás mellett. Életükben egy fontos fő szabály az, hogy az elemeket nem szabad keverni. Parázs a tüzes, fiatal, talpraesett lány és Örvény a vicces, életvidám, laza srác viszont máshogy kezdik el látni ezt a szabály, ami számos kalandhoz vezet történetük során.

 

Flash: A villám

Andrés Muschietti által rendezett legújabb szuperhősfilm a DC képregények kedvelőinek egy kihagyhatatlan darab. A történetben Barry visszautazik az időben, hogy megakadályozza édesanyja halálát. Ezzel azonban egy alternatív idősíkot nyit meg. Ebben az idősíkban az ott lévő énjének, Batmannak és Supergirlnek a segítségét kéri, hogy visszaállítsák az univerzum rendjét, majd, hogy ő maga is hazatérhessen saját idősíkjába.

 

Indiana Jones és a sors tárcsája

Az Indiana Jones filmek rajongói is örülhetnek ezen a nyáron mivel a híres filmsorozat idén új részt kap James Mangold rendezésének jóvoltából. A film a sorozat ötödik és egyben utolsó része is és az első, amelyet nem Steven Spilberg rendezett, viszont producerként még részt vett a munkálatokban. A főszerepben pedig a megszokott módon Harrison Fordot láthatjuk majd. A film először június 28.-án lesz látható Magyarországon.

 

Asteroid City

Az Asteroid City egy amerikai romantikus sci-fi-vígjáték-dráma, melynek a világpremiere a 76. Cannes-i Filmfesztiválálon volt 2023. május 23-án. A sztori 1955-ben játszódik amikoris diákok és a szülők az ország minden pontjáról összegyűlnek egy tudományos versenyre. Emellett pihennek és kikapcsolódnak is a Junior Stargazer kongresszuson, amelyet egy kitalált amerikai sivatagi városban tartottak.

Simple tipp: Ha meghozta bármelyik film a kedvedet, ne habozz tovább. Irány a Simple alkalmazás Mozi szolgáltatása, ahol pár kattintással már meg is tudod venni a jegyedet, hogy a moziban már ne kelljen sorba állnod a jegypénztárnál. Jó szórakozást kívánunk!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források: https://hu.wikipedia.org/wiki/Asteroid_City https://hu.wikipedia.org/wiki/Indiana_Jones_%C3%A9s_a_sors_t%C3%A1rcs%C3%A1ja https://hu.wikipedia.org/wiki/Flash_%E2%80%93_A_Vill%C3%A1m_(film)
https://port.hu/adatlap/film/mozi/elemi-elemental/movie-246342