Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Ismered a Simple-t? Töltsd ki a kvízt, és nyerj egy szuper villanyrobogót!

Vágod a Simple történetét? Heavy userként használod, vagy még csak most ismerkedsz a szolgáltatásainkkal? Teszteld le magad, és nyerj egy nem csak nevében szuper villanyrobogót!

Már több, mint egymillióan léptek be a Simple világába, és ez a szám egyre csak nő, ahogy érkeznek az újabb szolgáltatások, és egyre többen ismerik meg az alkalmazást, és a SimplePay fizetési megoldást.

Vajon mikor indultak az egyes Simple szolgáltatások? Milyen funkciók találhatók az alkalmazásban? Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásával próbálhatod ki, mennyire ismered a Simple világát, és egyúttal versenybe szállhatsz egy remek kis villanyrobogóért, ami úgy néz ki, mint egy igazi motor, dehangtalanul suhanhatsz vele az utakon: egy Super SOCO TC-t.

A retró stílusú, klasszikus café racereket idéző, közel egymillió forint értékű Super SOCO TC ideális akár mindennapi munkába járáshoz és kisebb kiruccanásokhoz, akkujával akár 80 km távra is eljuthatsz egy töltéssel. A robogó akkumulátorát pedig egy mozdulattal kikaphatod a gépből, és egyszerűen feltöltheted az irodában vagy a lakásodban. 

 A kvíz kitöltéséhez ide kattintva találsz némi segítséget, de itt is akad hozzá muníció.

A Játék időtartama:

2020. július 22. – 2020. augusztus 20. 

Sorsolás: 2020. 08. 24. 

INDULHAT A KVÍZ

Játékszabályzat

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST: