Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Iskolakezdés a Simple appal

Iskolakezdés: készítsd a hűségkártyáidat! 

Az iskolakezdés előtt nem a legegyszerűbb dolog beszerezni minden fontos dolgot. Gyermeked tanszereit, a sportfelszerelését és a különböző elektronikai cikkeket egyáltalán nem biztos, hogy sikerül majd egyszerre, egy áruházban megtalálnod. Éppen ezért nem érdemes az utolsó pillanatra halasztani a bevásárlást, hisz ha van időtök több bolt kínálatát is végigfürkészni, biztosan megtaláljátok a legtökéletesebb eszközöket. Hűségkártyáidat se felejtsd otthon, nehogy elszalaszd a kedvezményeket – mentsd el a pontgyűjtő kártyákat a Simple alkalmazásban, hogy könnyedén, a mobilodon be tudd mutatni őket a pénztárnál. 

 

Így helyezd át hűségkártyádat a mobilodba 

A folyamat nagyon egyszerű: csak vedd kézbe a hűségkártyát, és olvasd be vonalkódját a Simple alkalmazással, vagy vidd fel az appba manuálisan a kártyaszámot. Az alkalmazásban a Hűségkártya menüpont alatt sok meglévő sablon közül választhatsz, így a virtuális kártyád dizájnban is illeszkedik majd az eredetihez – ha nem találod meg a sablonok között a megfelelőt, a kártyád befotózásával egyedi megjelenést is létrehozhatsz. Hűségkártyáidat megszokott kinézete tehát megmarad, ugyanakkor egy sokkal átláthatóbb rendszerben tarthatod őket. Pénztárcádat így végre karcsúbbra foghatod, hisz ezentúl mindig eléred törzsvásárlói kártyáidat a mobilodon. 

 

Pár pillanat alatt bemutathatod a kártyád 

Többé nem ver le a víz, amikor a kasszánál elhangzik a „van hűségkártyád?” kérdés: az alkalmazásban sokkal könnyebben megtalálod kártyádat, mintha a tömött pénztárcádban keresgélnél – pláne, ha végül kiderül, hogy a kártyát valószínűleg otthon felejtetted. Sőt, a legtöbbet használt pontgyűjtő kártyádat telefonod kezdőképernyőjére is kihelyezheted, így tényleg egy kattintással eléred. A pontok jóváírásához csak mutasd be a kártya vonalkódját mobilod kijelzőjén, vagy diktáld be a kártya számát. 

 

SuperShop kártya használata 

A Simple alkalmazásban SuperShop kártyádat is rögzítheted a fent említett módon, ám ennek a kártyának a használata némileg eltér a többi kártyáétól: amikor a kártyára kattintasz, egy QR-kód fog megjelenni. A pénztárosnak ezt a QR-kódot kell felmutatnod a pontok jóváírásához.

A Simple kényelmes megoldásával így semmi sem állíthat meg abban, hogy kiaknázd a kedvezményeket.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com