Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Mozi a Simple appal

Így vásárolj Cinema City jegyeket – Újra mozi a Simple appal

Megtekinteni egy filmet abban a közegben, amelyre eredetileg szabták az alkotást? Igen! Irány a mozi!

Védettségi igazolvány felmutatásával újra mozizhatunk a Cinema City termeiben. Ha csak a tökéletes filmélmény hiányzott, a sorban állás viszont soha nem volt a szíved csücske, jó hírünk van: a mozijegyek a Simple alkalmazásban is újra elérhetőek.

 

Hogyan vásárold meg őket pillanatok alatt?

A jegyvásárláshoz nyisd meg telefonodon a Simple appot, és keresd ki a Cinema City szolgáltatást. A menüpontot megnyitva máris átpörgetheted a műsoron lévő filmek listáját. A keresőfunkcióval rákereshetsz címekre, illetve beállíthatsz szűrőt is, így egy konkrét mozi vagy egy kijelölt nap teljes kínálatát tudod átböngészni. Egyéb esetben, ha engedélyezted az alkalmazás számára a hozzáférést telefonod helyadataihoz, akkor automatikusan a hozzád legközelebbi Cinema City mozi műsorát látod majd elsőként.

Miután kiválasztottad az időpontot és az ülőhelyeket, tedd kosárba a jegyeket – az alkalmazásban minden jegytípust (normál, gyermek, nyugdíjas, diák) megtalálsz. A fizetéshez a Simple appban elmentett bankkártyádat is használhatod – ha még nem mentetted el kártyaadataidat, ezt menet közben is megteheted. A vásárlást követően a jegyek azonnal megérkeznek a Simple alkalmazás „Jegyeim” menüpontjába, de e-mailben is megkapod őket egy linkről megnyitható PDF formájában.

Nyomtatni semmit nem szükséges. A moziba érve elég, ha megnyitod az alkalmazást, és felmutatod a jegyhez tartozó vonalkódot, így lényegesen kevesebb időt kell a film előtti várakozásra szánnotok.

 

A mozilátogatás egyfajta tiszteletadás a készítők és maga a művészi produktum előtt, emellett nincs is ahhoz fogható élmény, amikor egy kasszasikert szélesvásznon nézel meg a haverokkal, vagy a családdal.

 

Mit kell tudnod a biztonságos mozizásról?

Amennyiben elmúltál már 18 éves, vagy ha szülői felügyelet nélkül szeretnél mozizni 16. és 18. életéved között, védettséget igazoló kártyával vehetsz részt a vetítéseken. A védettségi igazolvány nélküli, 18 év alatti fiatalok csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják a mozikat. Az oltási kártyát, a személyi igazolvány, vagy útlevél kíséretében ellenőrzik majd a mozi munkatársai a jegykezelés alkalmával.

A vásárláskor a jegykezelő rendszerek figyelni fogják, hogy az egyes tranzakciók között egy ülőhely kimaradjon a kellő távolságtartás érdekében. Kivételt képeznek ez alól a 4DX és VIP termek a nagy méretű ülések adta távolság miatt.

Amellett pedig, hogy a személyzet maszkot visel majd, a közösségi tereket, lobbykat, termeket folyamatosan fertőtlenítik, és kézfertőtlenítő állomásokat is kihelyeztek már a látogatók számára.

Jó mozizást kívánunk!


Forrás: simple.hu

https://www.cinemacity.hu/static/hu/hu/covid-19