Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Asszisztencia biztosítás-mentőöv

Így válik mentőöv az asszisztencia biztosításodból

Biztosítás, mint mentőöv? Miért ne! A gépjárműasszisztenciádat mobilappon keresztül néhány kattintással megkötheted, és hidd el, nem fogod megbánni!

A Simple appal tényleg ilyen egyszerű! Na de miért is jó az, ha megkötöd nálunk a biztosítást, milyen helyzetekben nyújt segítséget – egy példán keresztül adunk választ a kérdésre, így ha szeretnél többet megtudni, olvass tovább!

A defekt nem is jöhetett volna rosszabbkor…

Bogi* este éppen hazafele indult munkahelyéről, amikor az autójához érve észrevette, hogy a kocsi egyik gumija le van eresztve.

Még jó, hogy megkötöttem a Simple-ben az asszisztencia biztosítást

 – gondolta, miközben tárcsázta az asszisztencia vonalat.

A segítség fél órán belül meg is érkezett. A hibát a helyszínen nem lehetett javítani, ezért az autót szervízbe kellett szállítani. A szervízben megállapították, hogy a felni törése okozta a lassú defektet. A biztonságos autózás érdekében mind a négy kereket cserélni kellett. Már későre járt, és Bogi csak taxival tudta megoldani a hazautazást. A jármű szervízbe szállítását, illetve a hazafuvar üzemanyag költségét a biztosító fizette meg.

Bogi a Prémium asszisztenciacsomagot kötötte meg

A Simple Gépjármű-asszisztenciának mindig része a helyszíni segítségnyújtás, illetve a szervízbe szállítás – a Prémium csomag kiegészítő szolgáltatásai pedig ezen felül a haza- vagy továbbutazást is megkönnyítik, Bogi esetében ez a taxiköltség megtérítésében nyilvánult meg. A Prémium csomag egy évre szól, a szolgáltatások ez idő alatt korlátlan alkalommal igénybevehetőek. Ráadásul a Prémium csomag külföldön is érvényes, így Bogi akkor is számíthat a plusz biztonságra, ha munkaügyben a határt is át kell lépnie még az évben.

Ismerd meg a többi asszisztenciacsomagot!

A Prémium csomagon kívül kétféle biztosítási csomag érhető még el: az Alap és a Komfort csomag. Az Alap csomagot 15 évnél idősebb autókra lehet megkötni. Ha az autód fiatalabb 15 évnél, akkor a Komfort és a Prémium csomag közül választhatsz. A Komfort csomag a Prémiumhoz hasonlóan tartalmazza a haza- vagy továbbutazás díjának megtérítését is: a pontos részleteket a Simple appban a biztosítás leírásánál találod. Fontos különbség, hogy a Komfort csomag szolgáltatásait csak belföldön veheted igénybe.

A csomagok tartalmának részletesebb leírását egy korábbi cikkünkben is megtalálhatod!


*Bogi fiktív szereplő. Történetét ügyfeleink valódi visszajelzései inspirálták.

A borítókép csak illusztráció. Forrás:shutterstock.com