Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Nyerj mentett kártyás vásárlásoddal!

Így nyerhetsz most 100.000 forintot a Simple-lel

Fizess az interneten mentett bankkártyáddal SimplePay partnereinknél  – ha gyors, biztonságos és kényelmes megoldásunkat választod, most még nyerhetsz is! A játékba Simple appon belüli vásárlásaiddal is automatikusan benevezel: minél többször vásárolsz mentett kártyáddal, annál nagyobb eséllyel szállhatsz ringbe a nyereményért! – A NYEREMÉNYJÁTÉK VÉGET ÉRT. 

Elmentetted bankkártyaadataidat Simple-fiókodba, amikor legutóbb a Simple alkalmazást használtad, például autópálya-matrica vásárlásra? Ha igen, jusson eszedbe online vásárláskor is, hogy ezzel a mentett kártyáddal a SimplePay fizetési felületen is kényelmesen, akár pár kattintással fizethetsz. Ehhez válaszd a „fizetés Simple-fiókkal” opciót, majd jelentkezz be! A Simple alkalmazás is egész évben a rendelkezésedre áll, legyen szó a mindennapok elintéznivalóiról (csekkbefizetés, mobiljegy vásárlás, gépjárműasszisztencia megkötése) vagy saját magad megjutalmazásáról (Bookline könyvrendelés). Próbáld ki Te is, mennyire gördülékeny az, ha sok teendődet egy helyről intézheted el, ne meg ha online vásárlásnál is pikkpakk fizethetsz. Amennyiben okos megoldásainkat választod, egy csipet szerencsével most 100.000 forint ütheti a markod*!

A Simple-fiókba mentett kártya további előnye, hogy bankkártya-adataidat elég egyszer megadnod és rögzítened. Ezt követően pillanatok alatt tudsz majd vele fizetni a Simple appban, valamint több ezer webshopban a SimplePay felületén. A Simple appban bármely bank által kibocsátott Mastercard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyádat rögzítheted. Ha még nem mentetted el kártyádat, az appban a regisztráció során vagy az első fizetéskor lesz rá lehetőséged. Ugyanígy menet közben a weben is megteheted ugyanezt, ha SimplePay-en keresztül fizetsz valamilyen termékért vagy szolgáltatásért. A plusz biztonság érdekében az alkalmazásban fizetési limitet is beállíthatsz, amely feletti vásárlás esetén jelszó megadása szükséges.


* A részletekről és a játékszabályzatról itt olvashatsz részletesebben.
Forrás: Mentsdegyszeruen.hu