Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Húsvéti programajánló

Húsvéti programajánló

A húsvéti hosszúhétvégébe akár több programot is összezsúfolhatsz a pihenés mellett. Olvass tovább, és fogadd szeretettel tőlünk ajánlónkat.

Simple tipp: Ne feledd, hogy a nagyobb utazásokhoz az autópálya-matricádról is gondoskodnod kell majd. A felesleges kitérők helyett használd inkább a Simple alkalmazást. 

Lóháton a naplementében: Hortobágy

Tudtad, hogy a Hortobágy eredetileg nem is a gémeskutak és szürkemarhák tarkította pusztaságnak, hanem egy folyónak a neve? Ma viszont a Hajdúság és a Tisza között elterülő gyéren lakott terület nagy részét magába foglaló nemzeti park is ezt a nevet viseli, illetve maga a Hortobágy szó valamiféle szimbólummá emelkedett, ami a magyarság eredetéhez társított képeket és a puszta romantikáját foglalja magába. Az viszont, hogy számodra mit jelent ez a fogalom, csak egy látogatás alkalmával derülhet ki igazán: kocsikázva felfedezni a délibábos vidéket, megcsodálni a híres Kilenclyukú hidat, vagy csak elmerengeni a végtelen horizontban.

Szuper kerékpártúra: Fertő-tó

Bár a Fertő-tó nagy része Ausztriához tartozik, már a hazai területre eső Fertő-Hansági Nemzeti Park is sok-sok látnivalót tartogat a számunkra. Maga a tó Európa legnyugatibb és egyben legnagyobb sztyepp tava, mely az UNESCO Világörökség része. Egy többnyire sekély, mocsara állóvízről van szó, mely nagyrészét nádas borítja. A környék természeti és kulturális látnivalóit a legjobb kétkeréken felfedezni.

Csatlakozz a kőröshegyi tulipánszürethez!

Április 13. és 24. között rendezik Kőröshegyen a tulipánszüretet: ilyenkor a domboldalt közel félmillió színpompás virág lepi el, mely látvány a látogatókat minden évben ámulatba ejti. Arra készülj, hogy a telefonodra mindenképp szükség lesz, hisz sétád során több gondosan megkomponált fotóhelyszínekre bukkansz majd, ahonnan a legszuperebb képeket készítheted a szüretről. Persze a szüretelés a fő programpont: gyűjtsd össze a csokrot, mely otthonod legszebb tavaszi dísze lesz, hisz élménnyel párosítod!

MAGIC Show

Egy húsvéti randi a cirkuszban? Miért is ne! A Fővárosi Nagycirkusz egy felnőtteknek szóló, exkluzív esti műsorral is készül a nyári szezonra: a MAGIC Show bemutatója április 15-én lesz, a produkció szeptember 17-ig lesz műsoron, minden pénteken és szombaton. A forró hangulatról revütáncosok, a meghökkentésről bűvészek gondoskodnak, de cirkuszi elődás lévén artisták félelmet nem ismerő bemutatójára is készülhetünk.


A kép csak illusztráció. A kép forrása: pexels.com

Forrás: https://fnc.hu/magic-show/ 

https://kirandulastippek.hu/ferto-to

https://kirandulastippek.hu/hortobagy-tisza-to-debrecen/hortobagy

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-tulipan-szuret.html