Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Hűségkártyákat a telefonokba! – #biztonságosvásárlás #érintkezésmentesen

Mindenki szembesült már azzal a ténnyel, hogy a pénztárcánkat már lassan összecsukni se tudjuk a rengeteg hűségkártya, és pontgyűjtőkártya mellett.

Vagy ha nem cipeljük magunkkal őket, akkor otthon felejtjük, elhagyjuk, és megannyi macera van velük.

Azt se felejtsük el, hogy beköszöntött az a korszak, mikor a fertőtlenítés már magától értetődő. Ha valami, a pénztárcád biztosan a baktériumok laktanyája, hiszen, ha csak belegondolunk, hogy egy-egy érme mekkora utat járt be forgalomba helyezése óta, már hatalmába kerít minket az émelygés.

Mutatunk egy trükköt arra, hogyan helyezd el kártyáidat egy helyen, praktikusan, tehermentesen, és sterilizáltan.

Hagyd otthon a pénztárcád, vidd csak a telefonodat

Használd egyszerűen, és biztonságosan okostelefonodat a pénztárcád helyett, hogy ne húzza nagy súly a táskádat, és hazaérve elegendő legyen csak a telefonodat lefertőtlenítened.

Hívd segítségül a Simple alkalmazást, és pár egyszerű mozdulattal helyezd kedvenc boltjaid hűségkártyáját telefonodba. A „Hűségkártya” szolgáltatás lehetőséget biztosít arra, hogy rögzítsd az applikációban kártyáidat.

Tudod miért jó ez Neked?

A sok egyéb tennivaló mellett elég csak arra koncentrálnod, hogy a telefonod mindig kéznél legyen, és a legváratlanabb helyzetekben is bizonyíthasd a boltokban tagságodat, így tovább gyűlhetnek a pontjaid, és még akár szuper árengedményekben is részesülhetsz.

Annak érdekében, hogy az esztétikai élmény se maradjon el, rendelkezésedre áll egy sablon lista, amelyből kiválaszthatod, hogyan jelenjenek meg a listádban, de ha szeretnéd, egyéni dizájn alapján is létrehozhatod őket. A legfontosabb dolog, amit ne felejts el a dokumentáció során, az a kártyád vonalkódja, vagy száma, amivel vásárlásod során a kasszánál, azonosítani tudnak az eladók.

Megkönnyítheted a dolgod azzal is, hogy a kedvenc és rendszeresen használt kártyáidat kirakod a telefonod főképernyőjére. Ezt a „Főképernyőre rakom” opcióval teheted meg, így keresgélés nélkül, szinte azonnal felmutathatod kártyádat.

Egy cyber-kártya születése

A különféle törzsvásárlói-, tagsági-, és hűségkártyád közül tulajdonképpen csak csekély számút kell fizikai valójában is felmutatnod, hiszen elég annak azonosítószámát, vagy vonalkódját megmutatnod az érvényesítés során.  A digitalizáció alkalmával az applikáció beolvassa a fizikai kártyán lévő vonalkódot és létrehozza annak virtuális mását az alkalmazásban, vagy a manuálisan felvitt kódszámhoz generál vonalkódot, amely megegyezik a kártyán lévő vonalkóddal (ha van rajta ilyen).

Abban az esetben viszont, ha a rögzíteni kívánt kártyád validálásához nem elég egy vonalkód, vagy számsor, és például chippel, vagy matricával rendelkezik, az érvényesítés már döcögősebb lesz. A kártyák elfogadása minden esetben a kártyát kibocsátó szolgáltatón múlik, így a Simple adta lehetőségről érdeklődj az adott elfogadóhely munkatársainál.

Költekezz Te is diétásan, és aknázd ki a kiérdemelt kedvezményeket! Ha szeretnéd még inkább csökkenteni a baci-rizikót, használd a Simple alkalmazás Mobilfizetés funkcióját, így a készpénz sem ad egérutat a vírusnak!

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST:

 Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is: