Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Tárold a hűségkártyákat a Simple-ben

Hűségkártyák a Simple appban – Tárold itt őket!

A hűségkártyák néhány egyszerű mozdulattal rögzíthetők a Simple alkalmazásban. Így a hűségpontok gyűjtéséről akkor se kell lemondanod, ha véletlen otthon felejtetted plasztik pontgyűjtő kártyádat. Ha érdekel, hogyan működik a szolgáltatás, olvass tovább!

 

Az összes kártyádat magadnál tudhatod

Amikor döntened kell, hogy a pénztárcádban az utolsó szabad fakkokat mely hűségkártyák foglalják el. „A többi most itthon marad, de nem feledem őket” – az ígéret, ami már ott és akkor se tűnik megfogadhatónak. Az ígéret, ami legközelebb úgyis csak a pénztárnál jut majd eszedbe. Pedig a számos tavaszi kedvezmény érdekében igazán fontos lenne, hogy az üzletekben igazolni tudd tagságodat. Ha a Simple appban tárolod digitális formában a hűségkártyákat, többé nem fordulhat elő, hogy a plasztik kártya hiányában nem tudsz élni a kívánt kedvezménnyel.

 

Fogd karcsúra pénztárcád a Simple-lel!

A Simple appban bármely törzsvásárlói kártyádat rögzítheted, mely vonalkóddal vagy azonosító számmal van ellátva. Kiválaszthatod a sablonok listájából a neked megfelelőt, vagy létrehozhatsz egyénit is. Ha egyéni kártyát hozol létre, befotózhatod annak elő- és hátlapját is. Ezt követően a kártya azonosító számát kell megadnod, vagy a vonalkódot beolvasnod.

 

Az appban rendszerezve sorakoznak kártyáid

Többé nem fordul elő, hogy pénztárcádban kutakodva feltartod a kasszánál a sort. Ha használni szeretnéd valamelyik kártyádat, csak lépj a Simple appban a Hűségkártya menüpontba, és válaszd ki azt, amelyikre szükséged van. Mintha csak a fizikai kártyát használnád, mutasd be a vonalkódot, vagy diktáld be a kártya számát.* A még gördülékenyebb érvényesítéshez kedvenc kártyádat kihelyezheted telefonod főképernyőjére is. Válaszd a „Főképernyőre rakom” opciót, hogy legközelebb a lehető leggyorsabban elérd kedvezménykártyádat.

 

Pénztárca helyett Simple app?

Nyakunkon a tavasz, jönnek a leárazások és az új kollekciók. Ha profik módjára szeretnéd végezni a vásárlásod, érkezz felkészülten a shoppingrészlegekbe: amennyiben hűségkártyáidat az app tárolja, és a fizetéshez is az NFC-s mobilfizetését használod, pénztárcád nyugodtan lapulhat a táskád mélyén – a telefonoddal pillanatok alatt kifizetheted a vásárlást.

 

*Azokat a kártyákat, amelyek érvényesítéséhez nem elég a vonalkód vagy az azonosító szám bemutatása (chipet tartalmazó vagy matricás kártyák), ilyen formában nem tudod majd használni.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com