Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Gyereknap-BKK mobiljegy

Hurrá, itt a gyereknap! – fővárosi programajánló

Május utolsó vasárnapján a gyereknap kerül a porondra – töltsétek aktívan ezt a napot, és válasszatok olyan programot, ahol az egész család jól érzi majd magát!

Cikkünkben három szabadtéri programot gyűjtöttünk össze. Bármelyik mellett is döntötök, az biztosan maradandó élmény lesz.
A járványügyi helyzettel kapcsolatos előírások miatt kérjük, tájékozód a szervező weboldalán!

 

A korábbi ünneplések alkalmával többször is előfordult veled, hogy a gyerkőcök után való szaladgálásban nyoma veszett a menetjegyeiteknek? A rossz emlékek ellenére se kell, hogy nyűg legyen a közös családi közlekedés: a BKK napijegyeket és bérleteket a Simple appban is megvásárolhatjátok. Mobilotokban a jegyek az egész út alatt biztonságban leszenek!

 

Közlekedős, tanulgatós gyereknap a Vasúttörténeti Parkban

Vasárnap délelőtt 10 órától egészen este 6 óráig tart majd a program a parkban: lesz interaktív bábműsor, egész napos kézműves foglalkozás, kincskeresés és állatsimogató! Persze a vonatos programok sem maradhatnak el: a gyerekek a kerti vasútra felcsücsülve kanyaroghatnak a mini sínen, de olyan különleges járműveken is utazhatnak, mint például a Csajka sínautó.

Plusz előny, hogy a szórakozás mellett a biztonságos közlekedés szabályait is megtanulhatják a gyerkőcök a KRESZ parkokban: az ügyességi feladatokat biciklire vagy kisautóra pattanva próbálhatják ki. A Vasúttörténeti Parkba ezen a napon minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés.

 

Tengerparti muri a Lupa-tónál

A programnak délelőtt 10-től este 6-ig a Lupa Beach családi partszakasza, a Lupa Family Vidámpart ad otthont. Az apróságokat vízi dodzsem, ugrálóvár és óriás trambulin várja – na meg az elképesztő, tengerpartra hajazó környezet. Az biztos, hogy a fehér homokos partszakasz láttán beindul majd a gyerkőcök fantáziája, ezért úgy készülj, hogy a homokozókészlet biztosan ne maradjon otthon! A látogatók kedvenc nyaralós sportjaiknak is hódolhatnak, mivel profi strand röplabda, kézilabda és focipálya várja a mozogni vágyókat. A belépés ingyenes.

 

Kerekerdő – interaktív, zenés előadás a Kobuci kertben

Paár Julcsi: Hangoló Zeneterápiájának a lényege, hogy a gyerekek és szüleik egyaránt bekapcsolódjanak a zenés-táncos foglalkozásba, amivel a közönség közelebb kerül majd a népzenék és a népmesék világához. A Kerekerdő egy 60 perces koncert, mely Jancsi történetét meséli el, aki álmait követve nyakába veszi a nagyvilágot. A varázslatos történet egyből életre kel, ahogy a hallgatóság is a szereplőjévé válik. Az előadás vasárnap délelőtt 10:30-kor kezdődik, a jegyinformációkat a Kobuci Kert honlapján éred el.

 


Források:

A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-gyereknap-budapesten.html

https://www.facebook.com/events/876036516319733?ref=newsfeed