Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Házibuli megfűszerezve

Házibuli, avagy az egyik legegyszerűbb és igazán szórakoztató formája, hogy összehívja az ember a barátait. Egy idő után azonban erre is rá lehet unni, ha a dolgok mindig a megszokott forgatókönyv szerint zajlanak. Ezért is hoztunk pár tuti tippet, amivel új színt vihetsz majd a következő bulidba.

 

Tematika

Egy estének igazán jó alapot adhat, ha valamilyen tematikára épül. Ez a tematika lehet az öltözködéssel, étellel vagy akár mindkettővel is kapcsolatos. Öltözzetek be a kedvenc sorozatotok, filmetek szereplőinek vagy készítsétek el kedvenc gyerekkori meséitek leggusztusosabb és legbizarrabb ételeit, ami után mindig is vágyakoztatok gyerekként. Egy igazán izgi ötlet lehet még, ha mindenki csak egy bizonyos általa kapott színbe öltözhet és ilyen színben is kell hoznia valami harapnivalót az estére. Így biztosan egy színpompás este elé fogtok nézni.

 

Házimozi

Ha egy nyugisabb estére vágytok a haverokkal akkor egy filmmaraton ideális esti program lehet a társaság számára. Az este elején tankoljatok fel mindenféle finomsággal és innivalóval, majd miután eldőlt mi lesz műsoron az este folyamán indulhat is a hajnalig tartó mozizás. Ha igazán hangulatos környezetet akartok akkor pár pléd, párna és fényfüzér segítségével egy kis kuckós teret is kialakíthattok.

 

Játékra fel!

Gyermeki játékosságunkat előidéző estéhez nem is kell más, mint pár társasjáték. Manapság már rengeteg felnőtteknek szóló, igazán izgalmas társasjáték van. Így, ha egy nevetéssel töltött interaktívabb estét szeretnétek egy társas est lesz a ti bulitok. Szerezzetek be pár nektek tetsző darabot és persze ilyenkor se maradhatnak el a finomságok sem. A bevásárlókörút után már indulhat is a szórakozás.

 

Pénzügyek könnyedén

A közös esti bulikra való bevásárlásoknál mindig fejtörést okoz a pénz elosztása. Valakinél nincs elég készpénz vagy más esetben a nagyobb bankjegyeket nem tudjuk felváltani. Ezt elkerülve tudjuk ajánlani a Simple által kínált pénzküldés funkciót. Könnyen és gyorsan csak át tudja dobni mindenki a házigazdának a pontos összeget és indulhat is az este.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com