Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Hazautad taxival kényelmesen

Hazautad késő este – végre kényelmesen

Hazautad neked is okozott már nehézségeket? Jártál már úgy, hogy késő este ért véget a programod, és fáradtan kellett megindulnod hazafelé? Hasonló esetekben válaszd Te is a taxi kényelmét a Simple app Taxi-szolgáltatásával!

A kényelem igénye a korral arányos

Az évek elteltével, egyre inkább elkényelmesedünk. Fiatal gólyaként még nem is kérdés, hogy hazafelé a tömegközlekedést választjuk. Később viszont, ahogy telnek az évek egyre gyakoribbá válik, hogy a kényelmes dolgokat részesítjük előnyben.

A megoldás a Simple app!

Ilyen a taxi is. Egy hosszú és pörgős este után, már csak szeretnénk hátradőlni, élvezni a puha üléseket, és rövid időn belül hazaérkezni. A kényelem érzetét tovább emeli, ha nem kell folyamatosan odafigyelnünk arra, hogy legyen elég készpénz nálunk kifizetni az útiköltséget. Erre kínál jó megoldást a Simple alkalmazás, amely már a taxi rendelésének pillanatától egészen a fizetésig végigkísér. A Simple-fiókban mentett bankkártyáddal való fizetés pedig néhány pillanatot vesz csupán igénybe, és már tarthatsz is a pihentető alvás irányába.

Szerencsére, ha a Simple appot választod, az idegőrlő várakozások is megszűnnek. Az alkalmazáson belül lehetőséged van ugyanis a taxid nyomon követesére, így mindig tudhatod, mikor fog megérkezni a fuvarod. Ha pedig közben megérkezne a nem várt éjszakai, akkor sincs gond: a taxid a megérkezés előtt bármeddig lemondhatod.

A fuvar díja sem lesz többé meglepő, a Simple ugyanis kijelzi neked a fuvar becsült értékét, így előre tudhatod, mennyit kell majd a hazaútra szánnod.

Ha felkeltette érdeklődésed a szolgáltatás, kattints ide, és olvass utána a részleteknek!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com