Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Simple autópálya-matrica-forgalmi

Hasznos újévi teendők, hogy jól induljon a 2024-es év is

Hasznosan indítani az újévet nem mindig könnyű, hiszen az óév elbúcsúztatásával rengeteg hirtelen jött teendő zúdul a nyakunkba, pláne akkor, ha még fogadalmakat is tettünk az elkövetkezendő esztendőre nézve. Ilyenkor érdemes először a legfontosabbakkal kezdeni, amik valóban elengedhetetlenek ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen folytatódhasson.

Otthonunk „karbantartása”

Nem véletlenül hallhattuk olyan sokszor a mondást, miszerint „rend a lelke mindennek.” Időnk nagyrészét otthonunkban töltjük, így egyáltalán nem elhanyagolható, hogy az milyen állapotban van. Érdemes egy noteszt és tollat a kezünkben véve végig menni minden egyes helyiségen, és felírni mi mindent kell esetlegesen felújítanunk, vagy helyrehoznunk. Például lecserélni a kiégett villanykörtéket, beolajozni a nyikorgó ajtókat, vagy ahol szükséges, beiktatni egy újra festést.

Ezek után persze jöhet a jó alapos nagytakarítás, minden kis zugot beleértve. Akik pedig udvarral is rendelkeznek, elkezdhetnek gondolkozni rajta, hogy tavasszal mit is érdemes, és hova elültetni.

Tudjuk az ajándékokat is biztonságban!

Karácsony alkalmából gyakori ajándék egy új mobiltelefon, egy klassz bringa, vagy esetleg egy szuper roller, amivel a környezetünket megkímélve róhatjuk az utakat. Sokan viszont nem is gondolnak rá, hogy ezekre a nagyobb összegbe került ajándékokra megkössük a megfelelő biztostást, hiszen bármikor megtörténhet a baj, és nincs is rosszabb annál, mikor egy szeretett ajándék látja kárát.

Mobil: a Simple-n keresztül okostelefonjainkat, biciklinket, illetve rollerünket is biztonságban tudhatjuk, hiszen remek biztosítási csomagokat kínál az applikáció. A Készülékbiztosítással 14 napon belül vásárolt, új mobilod esetében elég feltöltened a befotózott számlát, készülékkeresőnkkel pedig gyorsan megtudhatod, hogy készülékedre köthető-e biztosítás. Van alap, illetve extra csomag is, bármelyiket megkötheted régi, vagy új telefonodra is. Kerékpár: a hello Bringás biztosítással kerékpárodra vagy rolleredre 3 féle típus közül választhatsz:

  • Balesetbiztosítás: kerékpározás és rollerezés közben történt balesetre
  • Vagyonbiztosítás: lopásra, részlopásra, elemi kárra
  • Felelősségbiztosítás: kerékpározás és rollerezés közben okozott kárra

Csupán néhány kattintással megkötheted mindhárom fajtát, viszont rengeteg problémát előzhetsz meg velük!

Ne felejtsd el megújítani az éves autópálya-matricádat!

Január 31-én lejár az előző évi éves autópálya-matricák érvényességi ideje is, így érdemes minél előbb megújítani, nehogy utólag kapjuk kézhez a befizetni való csekket. Amennyiben ezt szuper egyszerűen és gyorsan kívánjuk megtenni, csak lépjünk be a Simple-be, és keressük ki az e-matrica menüpontot.

Elmentett gépjárművünkre pillanatok alatt megvásárolhatjuk az új matricát, vagy ha autónk még nincs benne a rendszerben, csak mentsük el a rendszám segítségével. A fizetést is könnyedén, és biztonságosan lebonyolíthatjuk elmentett kártyánkkal.