Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Hangolódás az ünnepekre a SImple appal

Hangolódás az ünnepekre a Simple appal

A hangolódás decemberben már javában zajlik a karácsonyi ünnepekre. Mindenki másként készül, van, aki már most érzi a konyhából áradó finom illatokat, mások inkább az ajándékokért izgulnak. De miért ne hangolódhatnánk idén együtt a karácsonyra Budapest belvárosában?

Kismaszat foglalkozás

Decemberben is minden hétfőn 17.00-18.00 között várja a 3-5 éves gyermekeket és szüleiket a Belvárosi Közöségi Tér, ahol szuper élményekkel gazdagodhatnak. A foglalkozáson mesélésben, éneklésben, mondókázásban, sok-sok játékban és alkotásban vehetnek részt közösen. Hisz kikről szól igazán az ünnep, ha nem az apróságokról? A részvétel regisztrációhoz kötött.

Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár

A már több éve megrendezésre kerülő vásár idén is megnyitja majd kapuit a Vörösmarty téren, mely egész decemberben látogatható. Itt minőségi kézműves termékek, finomabbnál finomabb gasztronómiai különlegességek várják az érdeklődőket. Ez Európa 10 legszebb vásárainak egyike. A gyönyörű látványon és meghitt hangulaton felül, akár egyedi és különleges ajándékokat is beszerezhetsz szeretteidnek. A program ingyenes.

Recirquel: Kristály

Újra színpadra kerül az előszőr 2018-ban bemutatott, nagy sikernek örvendő produkció. Idén a Millenáris Üvegcsarnokában mutatják be sokak kedvenc téli történetét. Látványvilága egészen bevonja a közönséget, tele illúziókkal, csillogó fagyos tájakkal, már-már részesei lesznek a látottaknak. A nézőket a táncos és cirkuszi elemek segítségével repítik el ebbe a varázslatos világba.

 

Simple tipp: A Simple alkalmazásban pár kattintással megszerezheted a BKK mobiljegyed, mellyel bármily eseményre könnyedén eljuthatsz Budapest belvárosában.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:
https://www.mupa.hu/programok/kristaly 
https://www.termalfurdo.hu/program/budapesti-adventi-es-karacsonyi-vasar-22964
https://belvarosikozossegiter.hu/gyerekeknek/kismaszat/