Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Halloween a Simple appal

Halloween vár egész évben az interaktív horrorházban

A Halloween már közeleg, ám ebben a horrorházban egész évben élvezheted a hátborzongató kalandokat. Ha elég bátorságot érzel magadban ahhoz, hogy részt vegyél a Nightmare in Budapest izgalmakban gazdag túráján, vásárolj jegyet a Simple alkalmazásban!

Mit is takar egy ilyen túra? Ha kíváncsi vagy, olvass tovább!

 

Ehhez kell a kurázsi!

Ez nem egy hagyományos kísértetház, hisz nem elég körmödet rágva végig lopakodnod, hanem aktívan részt kell venned: hol sötét labirintusokból kell megtalálnod a kiutat, máshol feladatokat kell megoldanod a továbbjutás érdekében. Az élmény hasonlít tehát egy szabadulószobára, de több annál: a készítők inkább interaktív horror színháznak nevezik, ugyanis a ház lidércei végig kísérik utadat, és hol hátráltatnak, hol segítenek téged.

 

Úgy érzed, lesz benned elég mersz?

A helyszín egy földalatti, 400 négyzetméteres pince, ahol a rémísztő hangulatot egyedi díszletek, valamint speciális hang- és fényeffektek garantálják – na meg a házban lakó, nem éppen barátságos megjelenésű szerzetek. Érdemes csapatban érkezni, hisz a közös rémületnél nincs jobb összekovácsoló erő, ráadásul a feladatoknál is jól jönnek majd a segítő kezek. Egy csapatban maximum 6-an lehettek. A program körülbelül 25-30 percet vesz igénybe.

 

A jegyvásárlást ne parázd túl! Vásárolj belépőt a Simple appban!

A Simple alkalmazás Jegy szolgáltatásában az Egyéb kategória alatt találod a Nightmare in Budapest programjára szóló belépőt. A jegyvásárlás itt szuperegyszerű, hisz Simple-fiókodba mentett bankkártyáddal gyorsan és kényelmesen kifizetheted belépődet a horrorisztikus kalandra. A megvásárolt jegy, illetve jegyek 2022-ben lesznek felhasználhatók. Ne feledd, hogy mielőtt ellátogattok a csapattal a helyszínre, érdemes időpontot egyeztetni a szervezőkkel!

 

Mentsd el bankkártyádat, és vásárolj jegyeket kényelmesen a Budapesti programokra!

Érdemes elidőzni, és tüzetesebben átböngészni a Simple app jegykínálatát, hisz rendkívül izgalmas és változatos programokat fedezhetsz fel a fővárosban! Színházhoz van kedved, megnéznél egy kiállítást, vagy interaktív élményre vágysz? Budapest nem hagyja, hogy unatkozz! A Simple appban néhány kattintással betárazhatsz belépőjegyekből. A fizetés legegyszerűbb módja, ha elmented bankkártya-adataidat az alkalmazásban: így nem kell többé elővenned pénztárcádat a vásárláshoz, hisz akár egy kattintással is kifizetheted termékeket.

Nézd meg a programokat a Simple alkalmazásban.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://nightmareinbudapest.com/hu/horrorhaz