Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Halloweeni bevásárlás

Halloween parti kellékei – rendeld őket online!

Halloween estéjére horrorfilmekkel készültök, vagy egy beöltözős bulival vendégelitek meg barátaitokat? Bárhogy is alakuljon a program október 31-én, egy kis kreativitással és pár jellegzetes dekor tárggyal megalapozhatjátok a kísérteties hangulatot.

 

Minden a dekorációval kezdődik

A töklámpás a Halloween parti elengedhetetlen hozzátartozója: akár Ti faragjátok, akár egy tökformájú gyertyatartóval helyettesítitek, a lakásban mindenképp megérdemli a kitüntetett pozíciót a tökfigura. A Halloween többi ikonikus figuráját is megelevenítheted valamilyen formában – gondolunk itt például szellemeket vagy denevéreket formáló dísztárgyakra, melyek fluoreszkáló színükkel megfestik a sötét szobát. A fények játékával egyébként is sokat emelhetsz a lidérces hangulaton: már a gyertyafény önmagában megteremti a sejtelmes félhomályt, színes villanykörtékkel pedig még különlegesebb hatást érhetsz el.

 

A kellékeket rendeld meg az otthon melegéből!

Ezért felesleges elhagynod a lakást vacogva: legyen szó a dekorációról, a jelmezekről vagy a halloweeni menü alapanyagairól, válaszd a kényelmet, és rendeld meg őket egy webáruházból! Válaszd a SimplePay online fizetési megoldását, amikor csak teheted – használd ki az internetes vásárlás minden előnyét, és fizess Simple-fiókodban elmentett bankkártyáddal gyorsan és biztonságosan!

 

Így válhatsz Simple-fiók tulajdonossá

Ha Te se szeretnéd többé a sok-sok szám bepötyögésével húzni az időt SimplePay-es online fizetésnél, hozd létre Simple-fiókodat, és mentsd el a fiókba bankkártya-adataidat! Simple-fiókodat létrehozhatod mobilodon a Simple alkalmazásban, erre a linkre kattintva a weben, illetve webáruházas vásárláskor, a SimplePay felületén is van lehetőséged regisztrálni, és a begépelt kártya-adatokat rögtön elmentheted újonnan létrehozott fiókodba. Legközelebb így Te is választhatsz a Simple gyorsfizetési opciók közül.

 

Van Simple app a mobilodon? Fizess villámgyorsan QR-kóddal!

A Simple alkalmazásra webáruházas vásárlások alkalmával is számíthatsz: amikor a SimplePay megoldásával találkozol online fizetésnél, válaszd a QR-kódos fizetés opciót! Ekkor megjelenik a képernyőn egy QR-kód, mely tartalmazza a fizetéshez szükséges információkat. Itt jön képbe mobilod és a Simple app: lépj be az alkalmazásba, és nyisd meg a QR vásárlás szolgáltatást! Olvasd be telefonoddal a QR-kódot, majd válaszd ki az alkalmazásban, hogy melyik mentett bankkártyáddal szeretnél fizetni – a Simple appal ilyen egyszerű az online vásárlás!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com