Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Halloween hétvégéje – programajánló

Halloween hétvégéjére az állatkertek és a múzeumok is szuper változatos programokkal készülnek. Több intézmény is díjazza a jelmezben megjelenőket: ennek érdemes utána nézni, hiszen akár a gyerekeket beöltöztetve szuper kedvezményeket vehettek igénybe.

Ha Te nem öltöznél be, de szívesen találkoznál ismert horrorkarakterek élő másával, a debreceni Rettegés Éjszakája biztosan tetszeni fog!

 

Állati jó Halloween az állatkertben

Ámulunk és bámulunk a Fővárosi Állatkertben a sok-sok cukiságot látva – most halloweenkor pedig még extrább attrakciókra számíthatunk, például tűzzsonglőrök bemutatójára és rémmesés előadásokra. Már eleve az igazán különleges dolog, hogy sötétedés után az állatkertben tartózkodhatunk.

Simple tipp: Ha kedvet kaptál, a Fővárosi állatkert programjára a Simple appon keresztül is megvásárolhatod a belépőjegyet.

 

Borzongás a víz alatt?

Ne gondoljuk azt, hogy a mulatság csak a szárazföldön állja meg a helyét: a budapesti Tropicarium akváriumait is lidérces hangulat tölti be október 31. estéjén. Az állatgondozók látványetetéssel és látványmerüléssel szórakoztatják majd a közönséget. Egy-egy állatot mi is kezünkbe vehetünk a gondozók jelenlétében, így igazán különleges fotókat készíthetünk.

 

Éjszaka a (Természettudományi) múzeumban

Az „Éjszaka a múzeumban” program keretében október 29-én a Magyar Természettudományi Múzeum hosszított nyitvatartással várja a tudomány iránt érdeklődőket. Lesz tárlatvezetés, amely során megismerkedhetnek a látogatók a NASA holdkőzetét bemutató és az Asztrofotó időszaki kiállításokkal. Akik előzetesen regisztrálnak, betekintést nyerhetnek arra a részlegre is, mely egyébként rejtve van a nagy nyilvánosság elől: az esti órákban vezetett túra indul a múzeumi mélyraktárban. Amikor Budapesten közlekedsz, ne feledd, hogy BKK napijegyedet a Simple appban is megveheted.

 

Egy program a nagyobbaknak is: horror fesztivál

A Rettegés Éjszakája című halloweeni fesztivált immár hatodik alkalommal rendezik meg a debreceni Kerekerdő Élményparkban. Egy 54 000 négyzetméteres területen öt tematikus helyszínt bejárva, és még számos vérfagyasztó meglepetést átélve nézhetünk farkasszemet félelmeinkkel. Elég bátor vagy, hogy végig sétálj a zombik lakta Walking dead foresten? Meg mered lépni, hogy fellépj a Kísértethajó árnyakkal teli fedélzetére?

Simple tipp: Ha nem szeretnél lemaradni az év legrémisztőbb programjáról, az október 29-ei hétvégén irány Debrecen! Az autópálya-matrica megvásárlásához ajánljuk figyelmedbe a Simple appot.


A borítókép csak illusztráció. A borítókép forrása: pexels.com

Források:

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-allatkerti-halloween-budapest.html

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-halloween-budapest-tropicarium.html

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-halloween-program-budapest.html

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-rettegesek-ejszakaja.html