Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Hajts rá a nyereményekre a Simple szolgáltatásaival!

Még semmiről se maradtál le: bár a nyár utolsó hónapjába léptünk, nem kell nemet mondanod az új kalandokra! Nyaralás vagy kirándulás szervezésénél számíthatsz a Simple app autós szolgáltatásaira, sőt velük egy helyen még a telefonodra is köthetsz Készülékbiztosítást. Ha használod a felsorolt szolgáltatások valamelyikét, most értékes nyeremény ütheti a markod.


Így kerülhetsz a sorsolásba

 

A nyereményjátékban az e-Matrica, a Gépjármű-asszisztencia biztosítás, valamint a Készülékbiztosítás szolgáltatások használatával vehetsz részt.

A Simple segítségével telefonodon vásárolhatod meg az utazás időtartamának megfelelően heti vagy havi autópálya-matricádat. Hasonlóképpen, néhány kattintással Gépjármű-asszisztencia biztosítást is köthetsz az autódra az alkalmazásban. Ha megkötötted a biztosítást, sokkal felszabadultabban vághatsz majd bele a kocsikázásba tudva azt, hogy egy nehéz helyzetbe kerülve számíthatsz az azonnali segítségnyújtásra.

 

Extrán jól jársz, ha a biztosításkötést összekötöd a matricavásárlással: a matricavásárlástól számított 24 órán belül ugyanis 10% kedvezménnyel kötheted meg az appban a Gépjármű-asszisztencia szerződésedet.


SORSOLTUNK!

A főnyereményt, az egy darab 100.000 Ft értékű, www.maiutazas.hu weboldalon beváltható ajándékutalvány nyertese: zsolt.bernath.ev@

Az aljátékok nyereménye egy-egy darab, 100.000 Ft összeggel feltöltött MOL Group Gift ajándékkártya nyertesei:

 1. Aljáték nyertese: gergely.bellavics@

 2. Aljáték nyertese: zoltan.kondor.1987@


Ügyintézés a mobilodról, kényelmesen?

Na és magát a telefont mi fogja megvédeni az utazás veszélyeitől? Egy hirtelen mozdulat, és a kijelzőn máris egy repedés virít – viszont, ha megkötötted a Simple Készülékbiztosítást, a bajban egyből tudni fogod, hova fordulj a megoldásért. A Készülékbiztosítást szintén az alkalmazásban tudod megkötni kényelmesen. A biztosítás a megkötött csomagtól függően képernyőtörés javítására, valamint telefonlopás esetén cserekészülék biztosítására terjed ki.

Bármelyik szolgáltatást is használod a fentiek közül, ha mentett kártyáddal fizetsz, azzal már rögtön részt is veszel a 100.000 forint értékű utazási ajándékutalvány sorsolásában. Sőt, amennyiben matricavásárlásod mellé megkötöd valamelyik biztosítást is az appban, egy 100.000 forintos MOL Gift ajándékkártya tulajdonosa is lehetsz.

A nyereményjátékról további információt ide kattintva találsz.

 


 

Gyors és kényelmes fizetés mentett kártyával

A Simple-fiókba mentett kártya előnye, hogy bankkártya-adataidat elég egyszer megadnod és elmentened: ezt követően a vásárlások alkalmával akár egy kattintással fizethetsz. A Simple-ben bármely bank által kibocsátott Mastercard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyádat rögzítheted.

 

Próbáld ki te is, mennyire gördülékeny az, ha teendőidet egy helyről intézheted el, gyorsan és kényelmesen!

 


Forrás: https://mentsdegyszeruen.hu/promociok_key/hajts-ra-a-nyeremenyekre-a-simple-szolgaltatasaival/