Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Hagyd a készpénzt, fizess mobillal, Simple kártyával

Többé nem kell se a készpénzzel pepecselned, se a terminált tapogatnod – a mobilfizetés segít, hogy minimalizálhasd a fizikai kontaktusok számát a pénztárnál. 

Plusz előny, hogy a fizetési folyamatot jelentősen meggyorsíthatja, hogy nem kell a pénztárcádban kotorászva feltartanod a sort – a telefonod úgyis mindig kéznél van.

Mindegy, hogy hol bankolsz: igényelj ingyenesen Simple kártyát az alkalmazáson keresztül, töltsd fel az egyenleged és élvezd a teljesen érintésmentes mobilfizetés előnyeit!  Így, ha muszáj személyesen lemenned a boltba, legközelebb még biztonságosabbá teheted a bevásárlást – mutatjuk, hogyan.

Mi az a Simple kártya?

Élvezd a mobilfizetés nyújtotta előnyöket a Simple alkalmazás segítségével: az applikációban bármelyik bank ügyfeleként létrehozhatod virtuális Simple kártyádat, mely használatával könnyen és érintésmentesen egyenlítheted ki a vásárlásaid összegét.

Első lépésként rögzítsd a szóban forgó kártyát az alkalmazásban: az OTP Bank által kibocsátott Mastercard kártyádat közvetlenül is digitalizálhatod – vagyis regisztrálhatod NFC-s fizetésre – egyéb esetben virtuális Simple kártya létrehozására van lehetőséged, mely egyenlegét a rögzített bankkártyádról fogod tudni feltölteni. A szóbanforgó kártya sikeres digitalizálása után kapcsold be mobilodon az NFC funckiót, tartsd oda a készüléket az érintéses elfogadóhelyeken található terminálhoz, ahogy azt bankkártyáddal is tennéd – ilyen egyszerű!

A mobilfizetés további előnye a bankkártyahasználattal szemben, hogy fizetésnél telefonod képernyőzárjának feloldásával azonosítod magad (ez lehet PIN kód, jelszó vagy ujjlenyomat), így a terminálhoz még 15.000 forint feletti vásárlás esetén sem kell hozzáérned, hogy bepötyögd a PIN kódot. 

Simple kártyádat alkalmazáson belüli vásárlásokra is használhatod a Simple alkalmazásban, például csekkbefizetésre vagy ételrendelésre (egyedül parkolásra nem), illetve maximum 15.000 forintig online vásárláskor a SimplePay rendszerében. Fontos a Simple kártya havi limitét is észben tartani: egy naptári hónapban legfeljebb 45.000 forintot tölthetsz fel Simple kártyádra és a havi vásárlási limit is megegyezik ezzel az összeggel.

Kik vehetik igénybe a szolgáltatást?

Mint említettük, a Simple kártya banktól függetlenül minden Simple felhasználó rendelkezésére áll: töltsd le a Simple alkalmazást, és regisztrálj. Ezt Androidos és iOS-es készülékeken is egyaránt megteheted. Ami még fontos, hogy telefonodnak NFC-képesnek kell lennie. Az NFC lényege, hogy az eszközök internetkapcsolat nélkül képesek kommunikálni, adatot cserélni. A kapcsolat létrehozásához elég csak közel tartani a készülékek NFC antennáját – ez mobiltelefonoknál általában a hátlapba van beépítve – egymáshoz. Az NFC-t a telefon beállításainál tudod bekapcsolni.

Tetszik a Simple kártya! Na de hogy juthatok hozzá?

Első lépésként lépj be a Simple alkalmazásba, és rögzítsd bármely bank által kibocsátott Mastercard, Maestro, VISA vagy American Express bankkártyádat – erről a kártyáról fogod a későbbiekben feltölteni a virtuális Simple kártyádat. Ezután a „Bankkártyáim” menüpontban keresd meg a „Simple kártyát igényelek” lehetőséget. A kártya igénylése egy teljesen online folyamat, és mindössze 1-2 percet vesz igénybe.

Az igénylést követő másodpercekben Simple kártyád meg is jelenik az alkalmazásban. Ha androidos a készüléked, a digitalizáció automatikusan elindul, iPhone-ok esetében viszont a kártyát még hozzá kell adni az Apple Wallethez, hogy a későbbiekben onnan tudd kezelni. Ezt követően a Simple kártya egyenlegét bárhol, bármikor feltöltheted, a folyamat csupán pár pillanatot vesz igénybe.

További információt a Simple ITT találhatsz.

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST:

 Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is: