Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Ha augusztus, akkor Sziget fesztivál!

Vannak, akik szerint csak augusztusban kezdődik igazán a nyár, hiszen ekkor nyitja meg kapuit a Szabadság Szigete.  Augusztus 1-ig még olcsóbbak a napijegyek!

Elérkeztünk a nagy hajrához, most még kedvezményes áron lehet a Tiéd valamennyi Sziget-napijegy. Csapj le most az általad választott jegy(ek)re, hogy több pénzed maradjon a mókára!

Jegy típusAugusztus 1., 12:00-igKapuár
Csütörtöki napijegy*23.500 Ft26.900 Ft
Pénteki-, Szombati-, Vasárnapi-, Hétfői napijegy 24.990 Ft26.990 Ft

Az ország legnagyobb fesztiválja ismét nagyon sok, és emellett rendkívül változatos programmal csábítja földjére a szórakozni vágyókat. 

Ha esetleg még nem fújnád kívülről az idei év felhozatalát, itt vagyunk, hogy segítsünk. Egy gyors ajánlóval most felhívjuk a figyelmed pár produkcióra, amit semmiképp sem érdemes kihagyni.

Szerdán (08.07.) kezdetét veszi az őrület, a fesztivált a 2019-es Nagy-Szín-Pad győztese, az USEME zenekar indítja. Utána Michael Kiwanuka (UK) lép fel, aki aztán Jainnak (F) adja át a mikrofont. Az est fénypontja kétségtelenül a várva várt Ed Sheeran (UK) koncert lesz. 

Tudtad, hogy fesztiváljegy-vásárlásoddal most menő fényképezőgép szettet nyerhetsz? Kattints a részletekért!

Fesztiváljegyedet gyorsan és egyszerűen megveheted a Simple alkalmazással, vagy akár itt a honlapon is. 

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST:

Useme

Michael Kiwanuka

Ed Sheeran

Erős kezdés után még erősebb folytatás következik! Csütörtökön a Quimby melegíti be a Nagyszínpad közönségét, a hangulatot pedig a Franz Ferdinand (UK) rockegyüttes fokozza.  Mindezek után a The Verve egykori frontembere, Richard Ashcroft (UK) repít minket az alt-rock világába, este pedig a The 1975 (UK) muzsikái csendülnek fel. Azok se aggódjanak, akik nem igazán vallják magukat rockernek. Alternatívának a CHVRCHES (UK) koncertet ajánljuk a MasterCard színpadon. 

Quimby

Franz Ferdinand

Richard Ashcroft

CHVRCHES

Péntek délután (08.09.) a Punnany Massif és 6LACK (USA) veszi birtokba a Nagyszínpadot, majd Tove Lo (S) következik. Este az egybegyűltek megtáncoltatásáról Martin Garrix (NL) gondoskodik. Akik inkább valami könnyedebbel vezetnék le a napot, a MasterCard színpad remek menedék lehet számukra, ahol Xavier Rudd (AUS) és Anna of the North (N) dallamos nótáira andaloghatunk.

Punnany Massif

6LACK

Tove Lo

Martin Garrix

Anna of the North

 A szombati (08.10.) főfellépőt, a The Nationalt (USA) Macklemore (USA) vezeti fel. Őket megelőzve a Halott Pénz és Mura Masa (UK) zenél. Érdemes lesz ezen a napon is elkóricálni a Nagyszínpadtól, hiszen a MasterCard színpadon James Blake (UK) koncertjébe hallgathatunk bele, a Bacardí Arénában pedig a W&W duó és Metzker Viktória (H) buliján tombolhatunk.

The National

Macklemore

Mura Masa

W&W

A hetet (08.11.) a Years & Years (UK), majd Post Malone (USA) előadása zárja. Nekik a terepet Tyla Yaweh (USA) és a HONNE (UK) formáció készíti elő.  A MasterCard színpadon a Parcelsre (AUS) és a Jungle-re (UK) lötyöghetünk. Aki bírja hajnalig, semmiképp se hagyja ki a Vini Vici (ISR) bulit a Bacardí Arénában. 

Years & Years

Post Malone

Tyla Yaweh

Megújult lendülettel vághatunk neki az új hétnek. Hétfőn (08.12.) a Big Thiefet (USA), Tom Odellt (UK), a Catfish and the Bottlement (UK) és a Florence + The Machine-t (UK) köszönthetjük a Nagyszínpadon. A magyaros dallamokat a Cimbalom Brothers és a Parno Graszt & Bohemian Betyars szolgáltatják a Global Village-ben.

Big Thief

Tom Odell

Catfish and the Bottlemen

Florence + The Machine

Sajnos semmi se tarthat örökké, így a Sziget Fesztivál is egyszer a végéhez ér. Kedden (08.13.) elérkezünk a finálé napjához, amit ehhez méltó módon kell megpörgetnünk. Van választék bőven, érkezik a Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Johnny Marr (UK) és a Twenty One Pilots (USA) is. A fesztivált a Foo Fighters (USA) zárja.

Frank Carter & The Rattlesnakes

Johnny Marr

Twenty One Pilots

Foo Fighters