Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Grillparti a Simple appal

Grillparti – egyszerű és élménydús a kikapcsolódás!

A grillparti úgy az igazi, ha mindenki kiveszi a részét a munkából – szállj be a krumplipucolásba, őrizd a tüzet vagy készíts frissítő italokat a többi szorgos résztvevő számára. Ha pedig úgy érzed, az összejövetel költségeibe is beszállnál, a Simple alkalmazás pénzküldés funkciójával készpénz nélkül is megadhatod a részedet, ráadásul a pénzügyek diszkrét rendezésével az események menetét se zavarod meg. Ha érdekel, hogyan működik a funkció, olvass tovább!

 

Nincs több ígéret, nincs több tartozás

Sőt, a kisboltot se kell útba ejtened csak egy nagyobb címlet felváltása miatt, ahogy pénzfelvétel se szükséges, ha a bankkártyáról bankkártyára történő pénzküldést választod. Ehhez elég csak megadnod a fogadó fél e-mail címét, és mobilodon akár egy kattintással elküldheted az összeget – akár az idő alatt is, amíg pirulnak a szalonnák.

 

Pénzküldés lépésről lépésre

A pénzküldés az OTP Bank által kibocsátott kártyák között lehetséges. Lépj az alkalmazás menüjébe, és a „Pénztárcám” menüpont alatt válaszd ki a pénzküldés funkciót. E-mail cím helyett a fogadó fél nevét is megadhatod, de kártyaszámra is küldhetsz pénzt – ha ez utóbbit választod, a hosszú számsor bepötyögése helyett kapcsold be mobilodon az NFC-t, és érintsd barátod bankkártyáját a telefon hátlapjához. Ezzel az app automatikusan kitölti ezt a mezőt. Következő lépésként írd be a küldeni kívánt pénzösszeget, és ha szeretnél, egy rövid üzenetet is megfogalmazhatsz. Végezetül saját bankkártyádra lesz szükség – ha már rögzítetted kártyaadataidat az alkalmazásban, elég csak kiválasztanod a mentett kártyát, és a pénzküldési folyamat el is indul.

 

A küldött pénzösszeg fogadása

Amennyiben barátod is Simple felhasználó, az alkalmazásba lépve értesítést fog kapni a pénzküldési szándékról – hogy valóban megkapja az összeget, ezt el kell fogadnia. Ha viszont még nincs Simple-fiókja, e-mailjei közt kell keresnie az értesítést. Amint regisztrál a Simple rendszerébe, máris fogadni tudja a pénzösszeget. Regisztrálni egyébként is megéri, hisz az app az élet számos területén hasznos lehet: legyen szó csekkbefizetésről, e-matrica vásárlásról, biztosításkötésről vagy tömegközlekedési mobiljegy vásárlásról, a Simple alkalmazással mindent egy helyről intézhetsz gyorsan és kényelmesen.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: Simple.hu