Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Fizetési megoldások készpénz helyett, mindenkinek: ez a SimpleBusiness!

Nemrégiben mutatta be cégünk, az OTP Mobil a kiskereskedőknek és vállalkozóknak szóló SimpleBusiness alkalmazást, amely idén novemberben elnyerte a MasterCard Az év digitális banki szolgáltatása” díját.  

A SimpleBusiness egyszerű elektronikus fizetési megoldást, és a Simple ökoszisztéma több mint egymillió felhasználóját kínálja a 30 millió forint alatti forgalmat bonyolító vállalkozásoknak, anélkül, hogy fizikai POS-terminált kelljen használniuk. Csupán egy okostelefon kell a használatához. 

Kinek, miért jó?

A vásárlóknak:

 • Segítségével egyre több helyen lehet készpénzmentesen fizetni, főleg ha van Simple-fiókod és Simple appod, de anélkül is működik,
 • akár egy csetprogramban vagy emailben átküldött fizetési link, vagy QR leolvasás segítségével,
 • olyan vállalkozóknál is, ahol eddig a készpénzes fizetés volt az egyetlen lehetőség. 

A vállalkozásoknak: 

 • POS-terminál nélkül, egy alkalmazás letöltésével tud elektronikus, bankkártyás vagy átutalásos fizetést biztosítani a vásárlóinak,
 • segítségével könnyedén teljesítheti a 2021. január 1-től érvényes előírásokat,
 • A bevezető időszakban mindezt kedvezményes csatlakozási díjjal, 2021. március 31-ig pedig kedvezményes tranzakciós jutalékkal. A vállalkozói részletekről részletesebben itt olvashatsz.

Hogyan működik?  

Az alkalmazás segítségével kedvenc jógaoktatód vagy kisboltosod négy gyors elektronikus fizetési opciót tud kínálni Neked a SimpleBusiness segítségével.
FONTOS: vásárlóként nem kell letöltened a SimpleBusiness appot a szolgáltatás igénybevételéhez. Viszont ha a Simple alkalmazás telepítve van a telefonodon, és be vagy jelentkezve Simple-fiókodba, az összes fizetési lehetőséget ki tudod használni.

1. QR-kódos fizetés bankkártyával
A kereskedő által felmutatott QR-kódot, amely tartalmazza a fizetéshez szükséges információkat, a Simple alkalmazás QR fizetés funkciójával beolvasva olvashatod be és hagyhatod jóvá.

2. QR-kódos fizetés átutalással
Ebben az esetben szintén egy QR-kódot kell beolvasnod, ezúttal a mobilbanki alkalmazásod segítségével,és a tranzakciókat is itt hagyhatod jóvá (jelenleg az OTP SmartBank esetében érhető el a funkció).

3. Linkes fizetés bankkártyával
A vásárlásodkor kapsz egy linket a mobilodon elérhető üzenetküldő alkalmazások (e-mail, Messenger, Instagram, Viber stb.) valamelyikén, erre kattintva a SimplePay fizetési oldalra kerülsz, ahol Simple-fiókkal is fizethetsz, vagy a kártyaadatok megadásával.

4. Linkes fizetés utalással
A fizetési linket a telefonon elérhető üzenetküldő alkalmazások valamelyikével tudja Neked továbbítani a kereskedő. Erre kattintva a SimplePay fizetési oldalra kerülsz, ahol az átutalásos opció kiválasztásával kezdeményezheted a tranzakciót, majd egyenlítheted ki az összeget.

Jó hír, hogy a linkes lehetőségeknek köszönhetően még csak egy légtérben sem kell tartózkodnotok ahhoz, hogy ki tudd egyenlíteni a számlát, így például már egy online óráért is gördülékenyen tudsz fizetni.

Ha vállalkozó vagy, és érdekel a dolog, töltsd le most a SimpleBusiness alkalmazást. 

Gyors, online szerződéskötéssel csatlakozhatsz a rendszerhez, és máris használhatod a szolgáltatást. A csatlakozási folyamatot a SimpleBusiness alkalmazásból is elindíthatod.

Az applikáció letöltése ingyenes, üzemeltetése kedvező díjszabás mellett valósul meg.

 
Most kedvezményes feltételekkel csatlakozhatsz:

 • Egyszeri csatlakozási díj: 19.000 Ft helyett 9.900 Ft (az akció visszavonásig él)
 • Tranzakciós díj:
  • Utalásos fizetés esetén: 0,99% helyett 0,49%*
  • Bankkártyás fizetés esetén: 0,99% helyett 0,49%* + Rendszerdíj + Bankközi jutalék

**A 0.49%-os kedvezményes tranzakciós jutalék 2021. március 31-ig érvényes!

További részleteket a csatlakozásról itt találsz.

Felhasználói Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is:

SIMPLE FIÓK LÉTREHOZÁSA


TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST, HA MÉG NEM TETTED MEG, ITT!