Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Simple-fiók fizetés

Fizetés egyetlen bejelentkezéssel? A Simple-fiókkal lehetséges!

A Simple-fiókba mentett bankkártyáddal kényelmes és biztonságos fizetés – de álljunk csak meg! Mire jó ez a fiók, és hogy működik a kártyamentés? Most tisztázzuk a fogalmakat!

 

A Simple-fiók a kulcs

A Simple-szolgáltatásokat, vagyis a Simple appot és a SimplePay felületét ez a rendszer kapcsolja össze: a Simple-fiók tulajdonképpen egy felhasználói profil, amit például a Simple appos regisztrációkor hozhatsz létre. Simple-fiókodba elmentheted bankkártyádat, és mivel ez a fiók átíveli a különböző platformokat, mentett kártyádat az alkalmazásban, illetve webshopos online fizetés alkalmával a SimplePay felületén is használhatod – hogy mentett kártyádat előhívd, csak be kell jelentkezned Simple-fiókodba, és egy kattintással fizethetsz is.

 

A kártyamentés lépései

Először létre kell hoznod Simple-fiókodat: mint említettük, ezt megteheted a Simple alkalmazásban, de lehetőséged van regisztrálni webes felületünkön is. Amint ezzel megvagy, a bankkártyaadatok megadásával elmentheted kártyádat Simple-fiókodba: bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyádat regisztrálhatod. Hogy jobban átlásd, gyakorlati példákon keresztül is bemutatjuk a mentett kártya működését.

 

Simple appos vásárlás mentett kártyával

Próbáld ki te is, mennyire gördülékeny az, ha a mindennapi teendőket egy helyről intézheted el: nincs többé sorban állás a postán, ha a csekkeket az alkalmazással fizeted be, illetve nem kell többé a benzinkút felé kanyarodni, ha az autópálya-matricát néhány kattintással a telefonodon vásárolod meg. A Simple nyújtotta előnyöket azonban úgy használhatod ki maximálisan, ha a fizetésekhez mentett kártyádat használod: például tömegközlekedési mobiljegyedet egy kattintással megvásárolhatod, akár már a buszra várva, így nem kell nyilvános helyen a bankkártyáddal szöszmötölnöd.

 

Online vásárlás mentett kártyával

Abban az esetben, ha webáruházban a SimplePay felületén mentett kártyáddal szeretnél fizetni, a „Fizetés Simple-fiókkal” opciót választva teheted meg. A következő alkalommal is élvezheted a szolgáltatás előnyeit, ha a bankkártyádat menet közben is elmented. Így többé nem kell a böngésződre bíznod a bizalmas információk tárolását – a Simple rendszere azért megbízhatóbb, mert azonnal észleli és jelenti a gyanús tranzakciókat, ráadásul 0-24 órában elérhető ügyfélszolgálatunk segítségével bármikor menedzselheted a fiókodat.

 

Simple Tipp: Próbáld ki a Simple-fiók adta élményt, és vásárlásoddal nyerd meg az önjáró robotporszívót, hogy amíg Te élvezed a böngészést, környezeted makulátlanná tisztuljon. A nyereményjáték részleteiért kattints IDE!

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: simple.hu