Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Filmsorozatok

Filmsorozatok, melyek szinte bármikor képesek megtölteni a mozikat

Filmsorozatok, melyeknek habár Hollywood folyamatosan változik, új elemei mégis időről időre visszaköszönnek a mozivásznon: akár egy folytatásról vagy egy rebootról van szó, ezek a franchise-ok hatalmas embertömegeket képesek megmozgatni. Cikkünkben most olyan filmsorozatokat válogattunk össze, melyek vélhetőleg még sokáig velünk lesznek.


Simple tipp: Ha kedvet kaptál egy kis mozizáshoz, ne feledd, hogy a Simple appban sorban állás nélkül, kényelmesen megvásárolhatod a mozijegyedet!


 

Marvel Moziverzum

A szuperhősök, gonosztevők és varázslatok világa láthatóan még hosszú jövő elé néz. A Marvel Moziverzumnak már most hihetetlenül hosszú története van, és a stúdió számára még mindig számos ötlet áll rendelkezésre, amiből meríthet a következő blockbusterek megkomponálásakor. Ha belegondolunk, nem is olyan merész azt feltételezni, hogy még 10 év múlva is kedvenc marveles hőseink világmegmentő kalandjain izgulunk majd a moziban ülve.

 

James Bond

Minden alkalommal, amikor úgy fest, a filmsorozat a végét járja, jön egy új szereposztás, egy új irány, és újra hatalmasat szól a sármos, brit titkosügynök története. Azt tudjuk, hogy a Nincs idő meghalni volt Daniel Craig utolsó főszereplése a 007-es ügynökként, ez azonban korántsem jelenti, hogy búcsút kell intenünk a franchise-nak: a közel hat évtized alatt alakított James Bond karakter sosem volt egyetlen előadóhoz kötve. Gondoljunk például a Pierce Brosnan-érára. Craig távozásával megnyílik a lehetőségek végtelen tárháza, hogy a szerep ismét megújuljon.

 

Varázsvilág

Nem feltétlen most éli fénykorát a Harry Potter univerzumát új szemszögből bemutató Legendás Állatok filmsorozat. Bár az első rész sikere megnyitotta az utat egy ígéretes trilógia előtt, a második résszel nem voltak teljesen elégedettek a rajongók, és a közelgő harmadik filmről kiderült infók is sokesetben vitatémává váltak. Mindenesetre, az univerzum számos spin-off történet lehetőségét alapozta meg, így a franchise várhatóan a trilógia után is ontja majd magából az új filmeket – az is lehet, hogy Harryvel és barátaival is találkozunk még a mozikban.

 

Star Wars

A messzi-messzi galaxis pályafutása is több évtizedre tekint vissza, és szinte biztosra vehető, hogy még sokáig élvezhetjük a bolygókat átívelő történeteket. Bár a Skywalker korával egy korszak lezárult, még mindig akadnak kiaknázatlan lehetőségek: a rajongók szívesen látnák például a Régi Köztársaság bemutatását a nagyvásznon. A pletykák szerint az ismert karakterektől se vehetünk végleg búcsút, hisz valamilyen formában visszacsatolnak majd az új alkotások a filmsorozat gyökereihez.


Források:

https://screenrant.com/movie-franchises-alive-next-decade-mcu-star-wars/

https://screenrant.com/fantastic-beasts-nagini-origin-story-ruin-voldemort-connection/