Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Filmajánló

Filmajánló – lássuk, mely filmekkel együtt érkezünk a nyárba!

A filmajánló, melyben összegyűjtöttük azokat a produkciókat, amelyek várhatóan még május-június verőfényes napjain is képesek lesznek minket a moziterembe csábítani. Ha nem szeretnél lemaradni a nagy-nagy népszerűségnek örvendő filmek vetítéséről, válaszd ki a megnézni kívánt alkotást és szerezd be jegyed még ma!

 

Doctor Strange az őrület multiverzumában

Premier: május 5.

A WandaVision és a Loki sorozat, valamint a Pókember: Nincs hazaút történései alaposan összekuszálták a multiverzum működését, mely hibákat a Benedict Cumberbatch megformálta Doctor Strange-nek kell helyrehozni. Az biztos, hogy Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) is kulcsszerepet játszik majd a történetben, de a filmet népszerűsítő előzetesek további képregényhősök felbukkanását sejtetik. A Sam Raimi által rendezett, már-már horrorisztikus hangulatú filmben Strange nem csak más világok szörnyeivel, de saját maga gonosz változatával is megküzd.

 

Top Gun: Maverick

Premier: május 26.

Miután több mint 35 évig a kifutópályán „rostokolt”, a Top Gun folytatásában Tom Cruise végre visszatér a pilótafülkébe, hogy mindannyiunk helyett is hódoljon a száguldás szenvedélyének. Bár a premiert többször is el kellett csúsztatni, Joseph Kosinski rendező filmje végre tényleg napvilágot lát. A Cruise által alakított Pete „Maverick” Mitchell visszatér, és épp ugyanolyan lázadó, mint az első részben. Egy osztagnyi Top Gun újoncot kell kiképeznie egy nagyon húzós küldetésre, mely keretei közt Bradley Bradshaw hadnaggyal is együtt dolgozik – ő nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia.

 

Jurassic World: Világuralom

Premier: június 9.

Emberek és dinoszauruszok vajon képesek egymás mellett élni? Kiderül a Jurassic World harmadik részében, melyben az őshüllők rászabadulnak a modern világra. A Jurassic Park újragondolásából született trilógia befejező részét Colin Trevorrow rendezi. Egy korszak most lezárul, viszont nem akárhogyan: két generáció találkozásának lehetünk szemtanúi, ugyanis az eredeti Jurassic Park sztárjai közül Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is csatlakozik Chris Pratthez és Bryce Dallas Howardhoz.

Te mely filmekkel egészítenéd ki a listát?


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források: https://variety.com/lists/most-anticipated-films-2022/the-355-jan-7/

https://www.cinemacity.hu/#/comingSoon