Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Fesztiválszezon pénzküldés

Fesztiválszezon van – hagyd magad mögött a gondokat!

A fesztiválszezon az az időszak, amikor nincs helye a túlgondolásnak és a felesleges izgulásnak – ha valami nyomja a szíved, válaszd a leggyorsabb, legkényelmesebb megoldást, ahogy Anna is tette. Na de mi történt Annával, és hogy kapcsolódik ehhez a Simple app? Haladjunk lépésről lépésre: az egész egy napsütéses reggelen kezdődött…

 

A fesztiválélményt a társaság teszi teljessé

Anna* a sátorban ébredezve arra a felfedezésre jutott, hogy ő elsősorban az emberek miatt szereti a fesztiválokat: úgy tekint ezekre az eseményekre, mint valamiféle találkozókra, ahol a számára legkedvesebb emberekkel töltheti együtt az időt. Barátai közül ugyanis sokan kilátogatnak hozzá: vannak, akik végig együtt buliznak vele, míg mások csak egy-egy napra csatlakoznak hozzá. A társaság így folyamatosan változik, új kapcsolatok alakulnak ki, és régi barátságok erősödnek meg újra.

 

Könnyű elsiklani a részletek felett, amikor összeáll a banda

Barátnője, Sári* is csak napijegyet váltott, így a tegnap esti koncert után már búcsúzkodtak is. Közösen töltött napjuk történéseit végig gondolva azonban Anna arra jutott, hogy itt egy nap alatt is rengeteg élménnyel gazdagodik az ember. Az egymást követő, jobbnál jobb koncerteken kívül még akkor is megtörténhet egy nem mindennapi sztori, amikor például sorban állnak a hamburgeres pultnál. Apropó hamburgerezés – valahogy úgy alakult, hogy a legtöbb evési-ivási alkalomnál Sári fizetett. Persze sokkal gyorsabb és praktikusabb, ha együtt rendelnek. Az is igaz, hogy neki is lett volna lehetősége visszahívni – csak valahogy mindig máshogy alakult. „Majd később megadod” – legyintett Sári, majd pikkpakk elillant az este.

 

Ha a hosszú barátság titka tényleg a pontos elszámolás, a Simple app segít!

Annát a sátorban fekve ekkor elfogta a lelkiismeret-furdalás. A társaság többi tagjával nem szokott ebből gond lenni, hisz vagy visszahívják egymást, vagy a Simple alkalmazás pénzküldés funkciójával egyből megadják egymásnak a tartozást. „A Simple appal most is villámgyorsan megoldódna a probléma” – gondolta Anna, és máris elővette a mobilját.

A Simple alkalmazás Pénzküldés funkcióját megnyitva Anna megadta Sári e-mail címét, beállította küldendő összegként a hamburger-vacsora árát, majd írt egy rövid üzenetet: „Most adom meg, s nem később!” Tudta, hogy Sári is használja a Simple-t, így amikor belép az appba, egyből látja majd a pénzküldési szándékot, amit el kell fogadnia. Egyébként az se lenne baj, ha nem lenne Simple felhasználó, hisz a pénzküldésről ekkor is értesülne e-mailen. A pénzt azonban csak Simple appos regisztráció után tudná elfogadni.

Anna sokkal jobban érezte magát, miután elküldte az összeget. Rögtön erőre kapott, és ki is pattant a sátorból – kezdetét vette egy új nap!

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

*Anna és Sári fiktív karakterek. Történetüket felhasználóink valódi tapasztalatai inspirálták.