Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Fesztiválszezon: neked álom, mobilodnak rémálom

A fesztiválszezon ezt jelenti telefonod számára: por, sár, kifröccsenő italok, figyelmetlen alakok és hosszú ám váratlan repülés. Ami pedig számodra jelenti a rémálmot, az a gondolat, hogy egy meghibásodás vagy akár egy egyszerűnek tűnő képernyősérülés miatt nem tudod elérni barátaidat – még rosszabb, ha valaki kapva a „lehetőségen” elemeli a zsebedből szeretett mobilodat.

 

Számunkra is fontos értékeid védelme, éppen ezért gyűjtöttünk össze néhánny praktikát, melyek bevetése az önfeledt pillanatokban is segíthetnek biztonságban tudni a telefonodat.

Telefontok

Csupasz telefonnal el se indulj a tánctérre! A vékony és törékeny készülékeket a megfelelő tok felhelyezésével masszív gépezetté alakíthatod – pont erre van szükség ahhoz, hogy a különféle behatásokkal szemben ellenállóvá váljon a mobilod. Készülj arra, hogy lesznek negatív hatások , számolni kell a kosszal és a véletlen leejtésekkel is. Válassz olyan tokot, mely megerősített sarkai extra védelmet nyújtanak, illetve fontold meg az előlapra ráhajtható tokok használatát is.

 

Biztosítás

Telefonodra kedvező áron köthetsz biztosítást a Simple appban: ha ellopják a mobilt, a biztosító vállalja a cserekészülék költségeit, így nem kell egy vagyont kiadnod az új telefon megvásárlására.

A Simple Készülékbiztosításnak két csomagja elérhető, mindkét csomag kiterjed a képernyőtörés javítására: ha kicsúszott a kezedből a telefon táncolás közben, a buli után egyből tudod majd, kihez kell fordulnod. Így sem a szervezés, sem a készülék oda-vissza szállítása, illetve a javítás során felmerülő költségek sem okoznak majd kellemetlenséget. Az Alap csomag a képernyőtörés javítására terjed ki. Ha lopás ellen is biztosítani szeretnéd telefonodat, az Extra csomagot válaszd, mellyel képernyőtörés és lopás ellen is biztosíthatod telefonodat.

 

A részletekért kattints ide!

 

Hordozható töltő

Legyen mindig veled a telefonod, még töltés közben is! Ha magaddal viszel egy külső akkumulátort, annak kapacitásától függően akár több alkalommal is teljesen fel tudod tölteni mobilodat. Ha több USB csatlakozóval van ellátva a powerbank, egyszerre többen is rákapcsolhatjátok a mobilotokat, így a töltés is közösségi programmá válik. Sőt, már van olyan gyártó, amely mágnessel telefonra csatolható külső akkumulátort is kínál készülékeihez.

 


Forrás: https://news.o2.co.uk/2011/05/19/festival-survival-tips-how-to-keep-your-mobile-safe-and-sound/